Potrivit reprezentanților companiei, investițiile realizate în ultimii ani au vizat modernizarea capacităților de producție.

‘Din 2005 până în prezent, URSUS Breweries a investit peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii din Buzău, astfel încât capacitatea de producţie a crescut cu 150%. Fabrica de la Buzău reprezintă prima investiţie în România a grupului sud-african SAB Miller şi totodată cea mai mare investiţie din municipiul Buzău’, a declarat preşedintele URSUS Breweries, Andrew Highcock, cu ocazia unor festivităţi consacrate momentului de intrare în funcţiune a primei capacităţi de producţie a grupului.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu brandurile Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nostro Azzurro, Glosch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s şi Stejar.

SABMiller plc. este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe şase continente.

Sursa: Agerpres