Îndrăgitul interpret de muzică populară, Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani, deși avea încă planuri destul de mari legate de cariera sa. Într-un interviu acordat în 2018 pentru DC NEWS, acesta dezvăluia că va pregăti unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale.

Mai exact, artistul vorbea despre lansarea unei album pe care să se regăsească cele mai cunoscute piese ale sale pe acompaniament simfonic. Totodată el mai spunea că speră să fie sănătos și să poată rezolva toate aceste lucruri, pentru a putea muri linștit, însă nu a mai avut ocazia, iar visul său a rămas neîmplinit.

„Am un proiect mare. Dacă mă ţine Dumnezeu sănătos şi rezolv şi asta pe urmă pot să mor. O să am un program absolut special, dacă mă ţine Dumnezeu zdravăn, o să fiu cel mai fericit. Toate şlagărele mele să fie cu acompaniament simfonic.

Dintre toate şlagărele „Cât e Siriul de mare”, „Radu mamii”, „Mână caii vizitiu”, toate astea care au fost foarte cunoscute, să le fac şi acompaniamentul orchestral. Sunt pe drumul cel bun. În iarna asta le coc şi o să am nişte întâlniri. „Radu Mamii” este deja orchestrat, dar îmi trebuie să am pe acel album vreo 14, 15 piese”, a declarat Benone Sinulescu, pentru DCNews.

Marea dorință a lui Benone Sinulescu

Amintim faptul că Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. El urmează să fie înmormântat în cursul zile de duminică, la Arad. Anunțul a fost făcut de soția sa la scurt timp după vestea decesului.

Aceasta mai preciza că va anunțat exact cum se vor organiza lucrurile după ce va stabili totul cu firma de înmormântare.

“Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens”, a spus soția lui Benone Sinulescu, potrivit click.ro.

De menționat este faptul că, prima oară, soția artistului a precizat că înhumarea va avea loc la Cimitirul Eternitatea din Capitală, ulterior adăugând că evenimentul va avea loc la Arad.