Ediţia din 2011 a CES a strâns peste 140.000 de persoane pasionate de tehnologie, iar anul acesta organizatorii speră ca numărul acestora să fie mult mai mare. Dacă anul trecut tabletele şi televizoarele au fost în centrul atenţiei, anul acesta laptopurile ultrasubţiri se anunţă a fi vedetele târgului, peste 50 de modele urmând a fi lansate în Convention Center din Las Vegas.  Nu doar laptopurile vor fi ultrasubiţiri, ci şi telefoanele mobile inteligente sau tabletele de internet.

La CES 2012, majoritatea producătorilor de electronice, mai puţin Apple şi Amazon, vin cu cele mai noi tehnologii, târgul fiind cea mai bună platformă de lansare. Aici, în trecut au fost prezentate în premieră CD playerul, televizoarele HD, playerele Blu-Ray etc.

Produsele care vor fi prezentate anul acesta la CES nu vor fi revoluţionare, conform analiştilor, acestea urmând a fi versiuni mai subţiri şi mai uşoare ale unor gadgeturi cu care consumatorii deja sunt obişnuţi: tablete de Internet, laptopuri, telefoane mobile, televizoare, etc. În privinţa tabletelor de Internet, analiştii estimează că majoritatea modelelor prezentate vor rula cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 4, dar şi Windows 8.

Laptopurile se vor numi de acum înainte ultrabookuri, la CES niciun model nu va avea mai mult de 20 mm grosime. La capitolul televizoare este de urmărit Google TV şi noile modele smartTV  de la Samsung şi LG, dar şi cele 3D. LG a anunţat că va prezenta primul televizor cu tehnologie OLED de 55 inchi, cu o grosime de numai 4 milimetri.  De asemenea, la CES, sunt aşteptate şi o multitudine de telefoane mobile Android.