Președintele Camerei Deputaților consideră că următorul pe listă este Raed Arafat.

„Cine nu face ca noi dispare sau este schimbat, este un semnal si pentru domnul Arafat și pentru alții. E o vendetă politică. Domnul doctor Cercel este adeptul testării în masă, astfel ca pe 15 mai să știm clar care este gradul de infectare. Nu ai dreptul ca pentru păreri să executi oameni, public. În toate Consiliile Județene în care au fost cumpărate aparate de testare, nu au fost autorizate nici acum”, a transmis Marcel Ciolacu, la Realitatea Plus, joi seara.

Ciolacu lansează un atac la adresa lui Florin Cîțu

„Am vorbit și cu alți lideri politici, președinți de partid, în acest moment dorim să depunem o moțiune simplă în ceea ce-l privește pe Florin Cîțu. Nu are capacitatea nici măcar de a debloca un simplu site pentru ca oamenii de afaceri să-și poată accesa împrumuturi

Am constatat la șapte zile după atacul marțienilor asupra site-ului domnului Cîțu că tot nu s-a rezolvat problema. Sunt 7 zile de când administratorii IMM-urilor nu pot în continuare să aibă acces la fondurile guvernamentale, fonduri europene, dintr-o neputință a unui ministru, mai nou și mincinos. Vă reamintesc, suntem la o lună și o săptămână de la declanșarea stării de urgență și niciun IMM nu poate să acceseze niciun fel de împrumut. Nu le rămâne altceva de făcut decât să concedieze oameni pentru că nu-și pot face un plan de afaceri fiindcă Guvernul României nu are capacitatea de a face un simplu site funcțional”, a spus Marcel Ciolacu la Palatul Parlamentului.