Așadar, într-un clip video postat pe pagina de Facebook Ro Vaccinare, știrista Andreea Esca spune că, pentru ea, vaccinul anti-coronavirus conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte.

Vedeta Știrilor PRO TV spune că s-a vaccinat pentru ca pandemia să se termine și pentru a merge fără mască oriunde dorește. Ea a mai spus că dorește să se întâlnească cu prietenii și să meargă la cinema sau la teatru cu fața descoperită.

“Cred că fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie, să merg fără mască peste tot, să merg la festivaluri, să dansez la petreceri, să mă întâlnesc cu toți cunoscuții și prietenii mei, vreau să călătoresc, vreau să merg la treatru, la film cu fața descoperită.

Așa că dacă mă întrebați ce conține vaccinul…pentru mine conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte”, a spus Andreea Esca într-un video postat, vineri, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Andreea Esca nu este singura care a primit o astfel de provocare

În cadrul conferinței de presă susținută joi de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID a spus că lansează o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel în care să spună ce conține, pentru ei vaccinul anti-coronavirus.

“Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.