Mai precis, înainte de a ajunge în atenția presei pentru că a intrat în familia regală, Meghan Markle ar fi făcut orice pentru a apărea cât mai des în presa tabloidă.

În acest context, Meghan și cu agentul ei au fost acuzați că s-au înțeles cu paparazzi care o urmăresc, notează publicația faimoasă The Sun. Potrivit sursei anterior menționate, soția prințului Harry fusese fotografiată la intrarea într-un restaurant arătând impecabil.

Potrivit presei londoneze, tatăl acesteia a început să aibă aceeași îndeletnicire ca fiica sa de când aceasta a intrat în familia regală.

Situația s-a schimbat

Devenită soția prințului Harry, Meghan Markle și-a schimbat atât stilul de viață cât și percepția asupra celebrității. Dacă înainte ar fi dat orice să apară în presă, acum aceasta dorește cu orice preț să scape de blițul paparazzilor și să fie lăsată în pace.

Prințul Harry și Meghan au fost eliminați de pe site-ul familiei regale

În urma unei decizii luate de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prinţul Andrew şi ducii de Sussex au fost eliminați de pe site-ul familiei regale. Prințul Harry și Markle sunt obligați să-și desfințeze fundația.

De asemenea, site-ul Windsor oferă opţiunea de a accesa doar conturile reţelelor de socializare ale reginei, ori site-urile palatului Kensington şi Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton, şi respectiv prinţului Charles şi soţiei sale, Camila Parker-Bowles, ducesă de Cornwall.

Trebuie menționat că prinţul Andrew şi-a închis contul oficial ca duce de York în urmă cu câteva săptămâni, într-o încercare de a trece cât mai neobservat după ce a fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, un scandal care l-a obligat să se retragă din funcţiile oficiale de membru al casei regale britanice.

De asemenea, nu se ştie dacă cel de-al treilea fiu al suveranei britanice a fost sau nu prezent la nunta fiicei sale, Beatriz de York, cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli. Tatăl miresei nu apare în niciuna dintre fotografiile postate oficial.