Omul de afaceri are grijă de fetița pe care o are cu Elena Udrea, în contextul în care aceasta se află în închisoare, unde ispășește pedeapsa de șase ani primită în dosarul Gala Bute.

Totodată, imaginile apărute în presă arată că Adrian Alexandrov face tot ce îi stă în putință ca aceasta să treacă mai ușor peste lipsa mamei.

Adrian Alexandrov a fost surprins cu fiica lui în oraș

Publicația Spynews notează că Alexandru Alexandrov nu ezită să fie mereu atent la nevoile fiicei lui. Acest a fost surprins în oraș cu Eva Maria, în vârstă de cinci ani, în timp ce mergeau la un cunoscut restaurant din București.

Amintim că Adrian Alexandrov este un om discret din fire, căruia nu îi place să își expună viața privată.

Elena Udrea a aruncat în aer scena politică din România

În altă ordine de idei, fostul ministru a scris anterior pe pagina sa de socializare că Guvernul are o „gaură” de 20 de miliarde de lei în buget, lucru care a dus la tăierea cheltuielilor. În acest context, Elena Udrea, a oferit o soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

„Guvernul are o „gaură” de 20 de miliarde de Ron în buget, motiv pentru care a trecut la tăierea cheltuielilor. ​O soluție (despre care am mai vorbit) prin care nu doar ca ar scapă de niște cheltuieli inutile, uriașe, dar ar putea și sa aducă bani la buget este reducerea numărului de deținuți.

Aşa cum am mai spus, statul cheltuie cu întreținerea unui deținut 7500 de Ron pe luna, cât 4 pensii. În condițiile în care sunt aproape 24000 de deținuți în penitenciare, plus încă vreo 10000 de arestați preventiv, care stau degeaba, nu muncesc, deci nici nu au cum sa se reabiliteze astfel, trageţi şi dumneavoastră concluziile!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

​De asemenea, fostul ministru a explicat că deținuții care nu sunt un pericol pentru societate ar putea contribui cu sume semnificate la bugetul de stat.

„Dacă dintre aceștia, cei care nu au săvârșit fapte cu violență și nu sunt un pericol pentru societate ar fi trimiși să-și execute pedepsele la locul de muncă, nu doar că s-ar economisi banii plătiți pentru întreținerea lor, dar s-ar și încasa sume importante la buget; plus avantajul reabilitării lor și al reintegrării în societate prin muncă”, a mai scris Elena Udrea.