Conform anunţului de angajare postat pe data de 7 ianuarie 2011, dosarele de înscriere se pot depune la SGG în termen de zece zile de la data publicării anunţului, iar concursul pentru ocuparea posturilor va fi organizat pe 14 ianuarie.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească eventualii candidaţi sunt cetăţenia română, lipsa unei condamnări ‘pentru fapte ce l-ar face incompatibil cu funcţia pentru care candidează’, să prezinte o recomandare de la ultimul loc de muncă şi un curriculum vitae.

De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască limba engleză şi să aibă ‘disponibilitate pentru un program prelungit şi activitate în condiţii de stres’.

Bibliografia de concurs cuprinde legislaţie şi lucrări ştiinţifice din domeniul relaţiilor publice, management organizaţional, politici publice, parteneriat public-privat.

Potrivit datelor furnizate la cerere, la numărul de telefon pus la dispoziţie prin anunţ, peste 20 de posturi ar urma să fie scoase la concurs, însă nu a fost precizat clar niciun număr.
Conform informațiilor de pe site-ul SGG, cel mai bine plătit consilier a avut în aprilie anul trecut un salariu de aproape 3.300 de lei net, iar salariile variază în jurul valorii nete de 3.000 de lei. Opens external link in new windowVezi aici anunțulOpens external link in new windowVezi aici salariile