’’Cred că taxele pe câștigurile de capital sunt prea mici și ar trebui majorate atât la nivel de stat, cât și la nivel federal. Plătesc în acest moment taxe mult prea mici, mai ales pe câștigurile de capital. Acestea ar fi trebuit majorate după epoca Bush’’.
Parker, care a făcut avere după ce a investit în Facebook la începuturile companiei, a mai spus că susține parcurile verzi pe acoperișurile clădirilor și locuințelor mai accesibile și că are ’’poziții politice extrem de progresive’’.
El a răspuns unui articol din Bay Guardian, care îl critica pentru o donație de 100.000 de dolari către un fond independent de cheltuieli al unui grup afiliat cu primarul din San Francisco, Ed Lee.
Lee încearcă să câștige alegerile din noiembrie, după ce a fost numit în această funcție în ianuarie, când fostul primar Gavin Newsom a fost promovat vice-guvernator al statului California.
Și Buffet a solicitat taxe majorate pe veniturile foarte mari, atrăgând atenția că rata efectivă a taxelor pe care le plătește este mai mică decât cea a secretarei sale. Bill Gates a susținut și el acest punct de vedere într-un discurs la Universitatea din Washington.