Smart2View permite transferul de conținut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor de ultima generaţie prevăzut cu porturi HDMI şi USB prin intermediul unui adaptor. Asemănător dispozitivului Chromecast, lansat de gigantul american la sfârşitul lunii trecute, Smart2View redă de pe anumite dispozitive atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

Dispozitivele  compatibile cu Smart2View sunt smartphone-urile H2Qubo, V1 Viper şi tableta VIVA H8.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de noua tehnologie am lansat două noi terminale quad core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8”, a declarat Lucian Peticilă, general manager Allview.

Telefonul dual SIM H2 Qubo are procesor quad core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 şi cameră foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 dispune de un ecran de 7,9 inch, procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placă video Power VR cu 8 nuclee şi 1 GB memorie RAM.  Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.  

Atât smartphone-ul H2 Qubo cât şi tableta VIVA H8 au preinstalată aplicaţia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără să mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se află permanent pe ecran, în partea de jos a ecranului apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe. Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achiziţionat la preţul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un preţ de 1.099 lei. Noile terminale pot fi achiziţionate şi fără tehnologia Smart2View, la preţul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).