Există tot felul de teste de personalitate care folosesc imaginile pentru a sonda subconștientul. Cei care fac astfel de teste spun că rezultatele lor sunt suprinzatoare și că descrierea care li se face îi reprezintă întru totul.

Un astfel de test, care urmărește limbajul în iubire, poate fi făcut pe site-ul Yourtango. Ca de fiecare dată, cei care vor să-și verifice personalitatea într-o relație sunt puși să descopere o anumită imagine. Iar prima imagine zărită, susțin autorii testului, arată modul în care privim relația cu partenerul.

Dacă pasărea v-a sărit prima în ochi

Dacă pasărea este cea care a sărit prima dată în ochi, sunteți o persoană deschisă și expresivă. Asta nu înseamnă că trebuie să fiți în centrul atenției tot timpul sau că nu sunteți niciodată timizi.

Ci doar că sunteți persoana care spune pe față tot ceea ce gândește, mai ales în dragoste. Pentru acest gen de oameni, este important ca vorbele lor să reflecte dragostea și atașamentul pentru cei din viața lor.

Dacă prima imagine a fost racul

În acest caz, sunteți genul de persoană recunoscută pentru personalitatea ei ciudată. Limbajul vostru în dragoste este atingerea fizică.

Deși cuvintele nu vă displac, cereți de la partener și preferați să vi se ofere un singur lucru: cel mai simplu act de intimitate, de la ținerea de mână și până la sex.

Cum sunteți dacă ați observat calul

Dacă prima dată ați observat calul, se pare că sunteți o persoană ghidată de îndrăzneală și de nevoia de independență. Nu vă doriți decât să reușiți în această lume pe cont propriu. Limbajul în dragoste poate fi numit ”serviciu contra serviciu”.

Nu sunteți convins că partenerul vă este devotat decât dacă o demonstrează făcând ceva special. Dar și voi sunteți dispuși să faceți același lucru pentru partener.

Poate ați zărit mai întâi delfinul

Dacă ați văzut mai întâi delfinul, sunteți o persoană foarte creativă și cu un puternic simț artistic. S-ar putea să fiți o persoană creativă care găsește modalități de a-și folosi darurile, chiar și în cele mai puțin probabile situații.

Limbajul în dragoste este atingerea fizică. Așa că așteptați orice gest, oricât de mic, de la partener.

Dacă ați văzut rățuștele

Înseamnă că sunteți o persoană orientată spre detalii, care osbervă lucruri ce altora le scapă. Rățuștele din această imagine sunt greu de observat, așa că dacă le-ați zărit, înseamnă că găsiți mereu acele lucruri pe care alții se chinuiesc să le descopere. Limbajul în dragoste este ”timp de calitate”.

Este important pentru voi ca, alături de partener, să aveți suficient timp pentru a vă concentra exclusiv unul asupra celuilalt. Desprinderea cu ușurință de restul lumii, doar pentru a fi cu partenerul, este simbolul a ceea ce înseamnă pentru aceste persoane ”să iubești și să fii iubit”.

Cei care au văzut ursul

Sunt persoane care intră în categoria ”lider înnăscut”, având capacitatea de preluare a controlului. Limbajul în dragoste este ”darul care trebuie primit”. Dacă cineva contează pentru voi, nu puteți să nu dați semne de dragoste, și vă așteptați să primiți și voi aceleași semne.

Credeți că oamenii trebuie să-și exprime sentimentele pentru voi prin lucruri tangibile. Da, vă place să fiți complimentat, dar parcă tot mai bine dă o cutie cu bomboane sau un parfum.

Dacă ați văzut mai întâi cățelușul

Atunci sunteți o persoană milostivă, dedicată celor din jur. Bunătatea și capacitatea voastră de a avea grijă de ceilalți motivează multe dintre deciziile pe care le luați. Suteți persoana care pune nevoile celorlalți înaintea nevoilor sale. Limbajul în dragoste este ”timp de calitate”.

A fi în centrul atenției altcuiva este extrem de important pentru voi, dar sunteți și omul care face din partener prioritatea numărul unu.