Privește imaginea și spune ce vezi prima oară.  Nu sta să analizezi! Rămâi la primul gând!

Sursă: eva.ro

Scopul acestui test de personalitate este să îți arate că evenimentele din viața ta vor acționa ca o cerneală. Vei alege ceva ce te reprezintă și vei ignora restul, potrivit eva.ro

Pești

Ești o persoană căreia îi place să se lase purtată de val și care găsește cu ușurință soluții în fiecare situație. Ești foarte înțelept/eaptă și înveți din propriile greșeli. Cu toate acestea, uneori trebuie să fii mai activ/ă pentru a-ți atinge obiectivele.

O fată

Ești o persoană romantică și adori să fii înconjurată de prieteni și rude. Uneori ești naiv/ă, motiv pentru care este mai bine să analizezi mai atent totul înainte de a lua o decizie.

Un cer înstelat

Ești o persoană visătoare, cu înclinații spre filozofie. Cei ca tine pot începe o revoluție, chiar dacă unii oameni cred că ideile tale sunt nebune. Nu înceta să visezi, dar, de asemenea, amintește-ți să te întorci la realitate de fiecare dată.

Află care e relația ta cu oamenii din jur

Alege femeia care ține în brațe copilul altcuiva și află care e relația ta cu oamenii din jur. Aruncă o privire asupra acestei imagini. Nu te concentra prea mult și nu încerca să o înțelegi. Care dintre aceste femei ține în brațe copilul altcuiva?

Sursa: eva.ro

Numărul 1

Nu ai prea mulți prieteni, dar dacă te apropii de cineva, vei face tot posibilul să faci fericită acea persoană. Ții mult la spațiul tău personal și nu lași pe nimeni să îl invadeze. Dacă ești nevoit să iei o decizie dificilă, preferi să rămâi singur și să te gândești în liniște la ce urmează să faci. Nu îți vei lăsa niciodată familia și prietenii la greu, iar ei știu că se pot baza oricând pe tine. De asemenea, uneori faci prea multe sacrificii pentru alți oameni.

Numărul 2

Ești un bun ascultător. Mereu ești pregătit să îi sprijini pe ceilalți și nu ții supărarea prea mult timp. Te înțelegi cu cei din jur destul de bine, de aceea ai o mulțime de prieteni. De asemenea, colegii tăi te apreciază. Cu toate acestea, dacă îți place de cineva, te grăbești să îți dezvălui sentimentele față de acea persoană și apoi îți dai seama că ai făcut o greșeală.

Numărul 4

Ești o persoană calmă, iar oamenilor le place să vorbească cu tine. Crezi că prietenia este foarte importantă și îți place să îți petreci timpul printre oameni. Poți ajunge la un compromis cu oricine și chiar să renunți la partea ta în favoarea celorlalți .Dar, uneori, poți fi prea impulsiv. Dacă găsești chiar și un mic defect la cineva, de regulă închei imediat relația cu acea persoană.