Din câte se pare, există un motiv pentru care testele de personalitate sunt atât de răspândite iar noi ne simțim atât de atrași de ele, potrivit Yourtango.

Deși credem că ne cunoaștem foarte bine, uneori este parcă de dorit să avem o perspectivă obiectivă asupra noastră, venită de la alte persoane.
Creatorii acestor teste știu chiar totul despre noi ca persoane? Clar nu. Dar au suficiente informații pentru a ne ajuta să percepem acele trăsături de personalitate despre care, probabil, nu știam că există.

La ce ne ajută uneori testele de personalitate

Când ne cunoaștem mai bine toate punctele forte, slăbiciunile și temerile, putem avea o înțelegere mai deplină a modului în care relaționăm cu restul lumii.
Acest lucru ne poate îmbunătăți nu doar relația cu noi înșine, ci și relația cu lumea în general și cu toți oamenii.

Dacă nu credeți, încercați acest test de personalitate și vedeți dacă vă oferă informații utile despre cine sunteți cu adevărat.

Aruncați o privire la imaginea prezentată în acest test. Nu vă gândiți prea mult, ci notați pur și simplu primul animal pe care l-ați văzut.

Aflați ce dezvăluie primul animal pe care l-ați zărit în acest test de personalitate și care vă arată trăsăturile ascunse.

1. Dacă ați văzut mai întâi lupul

Dacă primul animal pe care l-ați văzut a fost lupul, probabil că sunteți o persoană care vă ascundeți loialitatea și devotamentul de întreaga lume. Lupul reprezintă atașamentul, iar oamenii care sunt atrași de lup formează atașamente personale rapide și pasionale. Ca și acest animal, vă ascundeți slăbiciunile auto-percepute în spatele unui zid de forță și de intimidare.

2. Dacă ați văzut mai întâi tigrul

Dacă ați văzut prima dată tigrul, sunteți o persoană care s-a confruntat cu adversitatea și invidia celor din jur. Sunt șanse mari ca oamenii din viața voastră, chiar și cei care vă cunosc mai bine, să vă vadă ca pe o persoană care a fost adesea rănită sau ca pe cineva care are nevoie de protecție și atenție.
Data viitoare când vă veți simțiți învins, epuizat sau oprimat, vizualizați tigrul, animalul vostru spiritual și concentrați-vă asupra acelui sentiment puternic de forță interioară pe care îl aveți deja, dar nu sunteți conștient de el.

3. Dacă ați văzut mai întâi puiul de bufniță

În acest caz, este clar că trăsătura de personalitate pe care o țineți ascunsă de restul lumii este pasiunea pentru introspecție și meditație. Bufnița este în mod tradițional asociată cu înțelepciunea, dar majoritatea oamenilor nu știu că este asociată și cu eul interior, cu acea parte din noi pe care o hrănim cu artă și cu multă spiritualitate.

Oamenii s-ar putea să vă perceapă ca având ca o viață zbuciumată sau ca mari iubitori de distracție, când, de fapt, sunteți persoane care vă găsiți refugiul doar în practica religioasă și în meditație.

4. Dacă ați văzut mai întâi cățelul

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului și se știe cât de devotați și iubitori sunt. Dacă ați zărit cățelul în această imagine înseamnă că, deși unii oameni v-ar putea crede o persoană cu multe secrete sau prea distantă, se înșeală amarnic. Adevărul este că nu doriți decât dragoste și înțelegere și pe cineva care să vă fie mereu în preajmă.

5. Dacă ați văzut mai întâi cobra

Înseamnă că ascundeți sentimentul suprem de încredere în propria persoană. Încă din vremea egiptenilor antici, șerpii erau considerați un semn de înțelepciune și protectori ai regalității. Chiar dacă, uneori, în viață, vă lipsește încrederea în ceea ce faceți și în propria valoare, în interiorul vostru este o voce care strigă că trebuie să fiți cel mai bun aliat al vostru.

6. Dacă ați văzut mai întâi leul

Dacă ați văzut leul, înseamnă că trăsătura de personalitate pe care o ascundeți de ceilalți este sentimentul de furie. Leii sunt cunoscuți pentru că sunt puternici și care domină. Furia nu trebuie să fie ceva rău, dar, pentru a trece mai bine peste o experiență, trebuie să treceți mai întâi de furia pe care o resimțiți. Furia face parte din ceea ce sunteți și motivul pentru care vă enervați atât de mult este pentru că sunteți o fire mai pasională.

7. Dacă ați văzut liliacul

Dacă ați văzut liliacul, asta înseamnă că ascundeți cât de adaptat puteți fi în orice moment la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Ca și liliacul, puteți recurge la mijloace alternative pentru a cunoaște împrejurimile și a sonda mai bine caracterul uman. Ar fi bine totuși să nu vă mai îndoiți de opiniile voastre despre oameni, locuri sau situații.