Andra, gest impresionat față de colegi, la Cluj-Napoca

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vineri, ea și-a lăsat colegii fără cuvinte deoarece este pentru prima dată când face acest gest complet neașteptat, mai ales înainte de a păși pe scenă.

Vineri seara, de 1 Decembrie, la Cluj, Andra a oferit un concert remarcabil. A oferit o seară de vis pentru toți cei care o iubesc și îi apreciază muzica.

Andra a pregătit o serie de surprize pentru publicul său la concertul din Cluj. Artista a invitat numeroși artiști de muzică populară, oferind astfel un spectacol impresionant și plin de energie pozitivă pentru cei prezenți în sală.

Andra a reușit să creeze o atmosferă de vis în timpul concertului său, captivând publicul cu fiecare moment. Însă, înainte de a urca pe scenă, artista a oferit o surpriză unică: s-a filmat într-un mod inedit, marcând astfel o premieră remarcabilă în rândul artiștilor.

În primul rând, Andra i-a adunat pe toți artiștii într-un cerc. Apoi, ea le-a transmis recunoștința ei pentru că au ales să fie prezenți la eveniment. Artista le-a mulțumit și pentru prietenia și bunătatea pe care au arătat-o față de ea.

Dar gesturile impresionante nu se opresc aici. La încheierea discursului său, Andra le-a propus tuturor să spună împreună rugăciunea Tatăl Nostru.

andra concert
SURSA FOTO: Instagram

A fost un gest profund de recunoștință față de Divinitate și pentru toate darurile pe care Andra le-a primit de la viață. Momentul a fost imortalizat de Cătălin Măruță și distribuit imediat pe platformele de socializare.

Artista ne-a obișnuit cu surprizele plăcute în această perioadă

Pe lângă această frumoasă manifestare de recunoștință, Andra a mai făcut, recent, un gest remarcabil. Cu două săptămâni în urmă, la meciul dintre România și Elveția de pe Arena Națională, artista a fost invitată să cânte imnul național.

Deși ar fi putut să primească un onorariu pentru prestație, Andra a ales să ofere acest moment din inimă, declarând că a făcut totul cu drag pentru țara ei.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a scris Andra pe rețelele sociale.