Bunicul Luizei Melencu a vorbit, la România TV, despre nepoata sa și ce informații a mai primit în cazul Caracal. El a anunțat că în această seară contul de Facebook al tinerei a fost blocat.

”Am primit o veste de ultimă oră. Toate cunoștințele Luizei ne-au spus. Facebook-ul Luizei a fost blocat. Dovadă că acest telefon există. Astăzi nu era blocat. La ora 18:00, pagina a fost blocată”, a comentat bunicul Luizei.

El a menționat că a fost sunat de toată lumea care l-a informat că pagina de Facebook a fost blocat.

Profund marcat de toată acestă tragedie, bunicul Luizei a ținut să mărturisească că nu știe în cine să mai aibă încredere.

În opinia sa, toată lumea lucrează pe la spate. El a admis că dacă Alexandra nu era atunci el nuy ar fi aflat unde e Luiza.

Mai mult chiar, el a dezvăluit că un jurnalist i-ar fi pus să asculte două înregistrări. Într-una dintre ele o persoană i-ar fi spus unde se află cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

”Nu mai am aer, nu mai pot. Mă sufoc. Un om de toată încrederea mi-a pus o înregistrare cu două voci. Una dintre voci spunea că fetele au ajuns cu bine în Elveția. Vocea corespunde cu una dintre vocile care m-au mai contactat. De asemenea, numărul de telefon coincidea cu un număr care m-a mai sunat”, a mai spus bunicul Luizei.