Europarlamentarul Rareș Bogdan dă de pământ pur și simplu cu autoritățile după crimele de la Caracal, care au zguduit o țară întreagă. Fostul jurnalist este convins că România este condusă de către interlopi, prin intermediul baronilor PSD.

Liberalul vorbește despre baronii PSD care au pus stăpânire pe județe și arată cu degetul Oltul, condus de către Paul Stănescu și reprezentat în parlament de către Florin Iordache.

Rareș spune că ceea ce se întâmplă în județul Olt se poate întâpla în întreaga țară. “Oare câte astfel de mafii există în țară? De ce, când trebuie numiți șefilor instituțiilor județene, de pildă comanda Poliției și a ISU, este întrebat și prefectul? De ce o decizie se ia numai după ce își dă avizul (informal) președintele filialei PSD? De ce este imposibil să ajungă într-o funcție un om competent dacă nu are acordul decidenților politici? De ce trebuie trași cu cheia, ce trebuie să acopere ei? Vă invit să spuneți cum credeți că poate fi demantelat cât mai repede acest sindicat urât mirositor – ca mecanism, vă rog! Vă dau cuvântul că mă voi raporta la argumentele dumneavoastră. Eu am, firește, niște soluții, dar mi-ar plăcea să vă exprimați! Respect! “, a tunat Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.