Este revanșa lui Cătălin Moroșanu. Acesta este ultimul meci al sportivului, deoarece acesta face parte din turneul de retragere al lui Moroșanu de la nivel național.

“Aștept de trei ani meciul ăsta. Voi lupta la mine în țară și fanii mă vor ajuta să câștig. Este o luptă grea, dar nu voi face niciun pas în spate și îl voi învinge pe Sam.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Este un meci forte așteptat de Moroșanu. Este o presiune mare care se pune în aceste momente pe umerii sportivului deoarece lupta va fi una foarte grea. Cătălin Moroșanu îl va întâlni în ring pe Daniel “The Warrior” Sam, cel care l-a învins acum trei ani la Puerto Rico. Daniel “The Warrior” Sam este cel mai bine cotat luptător englez din kickboxing și este campion în Enfusion și la Muay Thai. Astfel, faptul că se luptă la el acasă, urmărit de proprii fani, și că are acum în sfârșit șansa să-și ia revanșa, fac din meciul cu Sam să fie unul foarte greu pentru Moroșanu.

Gala se numește “KOȘMARUL LUI MOROȘANU” și va începe la ora 20:00, în direct la PRO X. Premiul pentru acre sportivii se luptă este de 5 000 de euro. Lupta dintre Cătălin Moroșanu și Sam “The Warrior” va putea fi văzută de la ora 23.30.

La gală va participa și Benny Adegbuyi, locul 3 mondial, care este și cel mai bine cotat român din kickboxing

„Am mari emoții de fiecare dată când mă întorc la Cluj. Sper să am un meci mai lung și să-i fac fericiți pe fanii mei de acasă.”, a declarat Benny Adegbuyi.