S-a spus că prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, soțul celebrei cântărețe Andra, și-a adăugat un nou automobil luxos în colecția sa de mașini. Vedeta PRO TV ar fi plătit, potrivit presei mondene, peste 100.000 de euro pentru un Jaguar.

Noua achiziție a lui Cătălin Măruță?

Cătălin Măruță a fost văzut recent la volanul unui nou bolid de lux pe străzile din București. Era însă foarte posibil ca Măruță să nu fi cumpărat respectivul model electric, Jaguar I-Pace, și doar să-l testeze în vederea unei posibile achiziții. El a mai testat recent un model Volvo C40 electric.

Acum însă Măruță a venit cu explicații după ce zvonul s-a răspândit în toată presa. El a dezmințit clar informația și a precizat că automobilul este doar împrumutat de la un prieten, pentru perioada în care mașina sa e în service.

„După ce a apărut o știre în ziar, pac, s-a rostogolit și în alte ziare și ia uite ce tot felul de titluri au apărut și asta se duc pe Facebook și așa lumea își face o părere total eronată despre anumite lucruri.

Nu că ar fi o problemă să cumperi o mașină, doar că nu e a ta, nu e nici măcar închiriată, e dată de un prieten să mergi o zi cu ea prin oraș”, a spus ieri, Cătălin Măruță, pe Instagram.

Când vine vorba de mașini, familia Măruță s-a adaptat însă de-a lungul timpului la nevoile familiei. Totuși, el este un pasionat al mașinilor de lux.

Prezentatorul de la Pro TV are un Volvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro. Pe lângă această mașină, Cătălin Măruță mai avea un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro. Acesta din urmă fiind primit de la o reprezentanță auto.

De-a lungul anilor, Cătălin Măruță a mai condus un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro. În 2012, a avut un Range Rover de 55.000 de euro, iar în 2014 un Mercedes C 220 de 40.000 de euro.

Recent, prezentatorul PRO TV a avut ocazia să testeze un alt bolid alături de întreaga sa familie. Prezentatorul de la Pro TV a plecat la Brașov la volanul unui autoturism electric Volvo C40 cu soția sa, Andra, și cei doi copii.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2005 și au împreună doi copii, pe David și pe Eva.

Și Selly și-a luat un bolid de lux

Pe de altă parte, recent și Selly, unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, și-a îndeplinit o dorință pe care o avea de mult timp. El și-a achiziționat un bolid de lux în valoare de peste 150.000 de euro.

Vloggerul a devenit cunoscut în 2012, când a început să posteze diverse videoclipuri pe YouTube, în care dezbătea teme pentru tineri. La vârsta de 22 de ani, și-a deschis propria afacere, care se bucură de mult succes.

După ce în urmă cu trei ani și-a cumpărat o mașină nouă, a decis că este timpul să își facă un nou cadou. Mai exact, și-a achiziționat un bolid de lux în valoare de peste 150.000 de euro.

„Noua mea mașină 911 TURBO S”, a scris el pe Instagram.