Titlul de Nokia Developer Champion se acordă celor mai activi promotori ai tehnologiei de dezvoltare Nokia. Dezvoltatorii de aplicaţii care obţin acest titlu beneficiază de suport prin Nokia Premium Developer Program. Participanţii au, de asemenea, dreptul de a folosi titlul de Nokia Developer Champion pe o durată de un an din momentul acordării acestuia. În plus, dezvoltatorii beneficiază de promovare din partea Nokia, prin prezentarea profilurilor acestora în cadrul serviciilor online, contact cu experţi din industria mobilă şi oportunităţi de a găzdui seminarii, întâlniri şi workshop-uri pentru comunitatea locală de dezvoltatori Nokia.

“Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine, îmi dă posibilitatea să fac mai mult, să mă implic mai mult în comunităţile tehnice, locale şi nu numai, şi să am o voce mai puternică în promovarea tehnologiei Nokia. Totodată reprezintă şi o recunoaştere a mea dar şi a comunităţilor mobile locale” – a declarat Cătălin Gheorghiu.

Cătălin Gheorghiu este Fondator, CTO şi Lead Solution Architect al I Computer Solutions şi are o experienţă vastă în domeniul soluţiilor mobile, bazate pe platforme Microsoft, cu accent pe dezvoltarea de aplicaţii mobile în zona industrială. Este foarte interesat de Windows Phone 8 si Windows 8 şi de potenţialul acestora ca platformă. Cătălin organizează evenimente dedicate tehnologiei şi participă adesea ca speaker la conferinţe din România şi din străinătate.  Din 2011 i s-a acordat anual titlul de Microsoft  MVP (Most Valuable Professional).  Este absolvent al Universităţii “Politehnica”  din Timişoara, Facultatea de Automatică şi Calculatoare.