Cătălin Botezatu se recuperează destul de rapid, însă are nevoie de foarte multă odihnă, somn și tratament pentru a se repune pe picioare și a elimina riscul unei recidive. El a fost diagnosticat cu neoplasm mucinos, dar boala poate fi vindecată dacă sunt urmați toți pașii indicați de medici.

Întors în România, creatorul de modă a postat un filmuleț în care a mulțumit tuturor celor care l-au încurajat în această perioadă. Chiar dacă părea epuizat după toate cele prin care a trecut, era încrezător că se va face bine. El se afla la munte la pensiunea unei prietene din zona Siubiului.

Decizia medicilor

Buna lui prietenă, Monica Vlad, aflată la Paris cu creațiile lui Cătălin a dezvăluit că acesta s-a întors în Turcia pentru control și că nu are nevoie de tratament (citostatic probabil), însă o monitorizare atentă se impune. Medicii turci au decis să-l cheme des la analize pentru a identifica potențiale probleme și a acționa rapid.

„Cel mai mult îi lipsește asta, agitația din spatele organizării unui eveniment de acest tip”, a Monica Vlad, care a adăugat că designerul primește zilnic filmulețe și fotografii cu ceea ce se întâmplă la Paris.

„Creatorii de modă din România sunt prezenți la #ParisFashionWeek, un adevărat maraton al modei. Cu acest prilej, designerii Cristallini, Alda Ciceu, OMRA, Kiki Lou și Clara Rotescu și-au prezentat colecțiile elegante în cadrul unui eveniment extrem de reușit, aseară, la Ambasadă”, a fost mesajul celor de la Ambasada României în Franța.

La acest eveniment trebuia să ia parte și Cătălin Botezatu, dar a decis să-și prioriteze sănătatea și să se concentreze pe refacerea lui, care va dura câteva luni bune. Reluarea tranzitului este un proces de durată, însă în 6 luni un an, organismul se obișnuiește cu un colon mai scurt.