În cadrul unui interviu acordat într-o emisiune tv, Cătălin Botezatu a dezvăluit cine este femeia care și-a pus amprenta asupra existenței lui. Este vorba despre Dana Opsitaru, cea cu care a avut o relație timp de 7 ani.

Totodată, el a mai adăugat că a iubit-o cu adevărat, spre deosebire de alte relații și o iubește în continuare, subliind faptul că aceasta a avut un impact pozitiv asupra vieții sale.

„Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana (femeia cu care a fost împreuna 7 ani). Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a dezvăluit celebrul designer în cadrul unei emisiuni tv.

Ce relație a avut Cătălin Botezatu cu gemenele Wanda și Ingrid Vlasov

Acesta a mai vorbit și despre situația în care s-a aflat cu gemenele Wanda și Ingrid Vlasov. Cătălin Botezatu susține că doar Wanda a fost iubita sa, iar pe Ingrdi doar a respectat-o.

El a mai adăugat că niciodată nu ar fi putut să se bage între cele două surori.  „Pe Wanda (Vlasov) am iubit-o foarte mult, pe Ingrid (Vlasov) am respectat-o foarte mult. Nu aș fi mers până într-acolo, încât în aceeași casă, în același timp, să fac așa ceva cu două surori. Ele erau inseparabile, fiind și gemene”, a mai spus disignerul.

Botezatu a mai adăugat că pe lângă sentimentele pe care le-a avut și le are pentru Dana Ospitaru, el a iubit mai multe femei și speră că va mai avea puterea să o facă și în continuare. Acesta a menționat numele Biancăi Brad, care deși nu a fost iubita sa, el a reușit să se îndrgăgostească ”groaznic” de ea.

„Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a mai spus Cătălin Botezatu.