Cătălin Botezatu surprinde! Designerul își asumă orientarea: A decurs foarte bine

Designerul a explicat faptul că nu avea ce imagine să spele, deoarece relația cu Bianca Drăgușanu a pornit în Austria iar totul a decurs foarte bine.

„Nu sunt homosexual. Nu aveam ce imagine să-mi spăl. Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Botezatu spune că poate folosi un paravan fără a se teme

De asemenea, acesta a punctat că „Bianca nu e femeia gonflabilă” iar sentimentele sale pentru vedetă au fost puternice.

„Bianca nu e femeia gonflabilă, aşa cum a fost catalogat-o. Am iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte.

Am avut o relaţie cu Bianca. Dacă vreau să folosesc un paravan, pot să-l folosesc fără a mă teme. Îmi asum tot ceea ce fac”, a precizat Cătălin Botezatu”, a completat designerul.

Amintim că Bianca Drăgușanu a povestit anterior despre cum a fost jefuită în Monaco. Potrivit relatărilor, vedeta a fost urmărită timp de câteva zile cu o dronă.

Cătălin Botezatu, după ce a fost întrebat dacă e bisexual. „Acum mă ridic şi plec”

„Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e ok.

Aseară, în cadrul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D, celebrul creator de modă și om de televiziune Cătălin Botezatu a răspuns cu generozitate unei serii de întrebări cu privire la parcursul său profesional, dar și la momente cruciale din viața sa privată.

Cunoscutul creator de modă a vorbit despre relația cu mama sa, pe care o descrie ca fiind extrem de grijulie, dar foarte exigentă în ceea ce îi privește educația primită. Cătălin Botezatu a mărturisit că, de fapt, acea modalitate dură a mamei sale de a-l pregăti pentru viață a fost modul corect.

“Îi mulțumesc pentru faptul că a avut grijă de mine în toate momentele grele ale mele, că a suferit alături de mine, că s-a bucurat de realizările mele, că a stat și stă deasupra mea ca un înger. Îi mulțumesc pentru educația spartană, pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut alături de ea, dar și alături de tatăl meu… Ea înseamnă totul pentru mine!”, a spus Cătălin Botezatu.

Tot în cadrul emisiunii de aseară, difuzată la Kanal D, Cătălin Botezatu a vorbit și despre noul val de designeri din România, punctând faptul că îi stimează pe cei care reușesc să facă performanță în industrie.

“Nu simt nicio concurență, plus că, din punctul meu de vedere, este ceva constructiv. Dacă aș fi fost singur pe piață, nu aș mai fi la fel, avem loc cu toții pe această plajă imensă… Sunt designeri care au afaceri în lumea fashion-ului și care merită tot respectul meu, dar există și persoane care sunt meteorice și dispar… Nu sunt de modă veche pentru că tot timpul m-am reinventat… Designerii din noua generație, dacă nu au un sprijin financiar solid în spate, indiferent de cât de talentați ar fi, nu vor reuși”, adaugă acesta.

Cătălin Botezatu a vorbit și despre succesul său în industrie, despre brandul său, care a devenit unul de țară și care dăinuie de mai bine de trei decenii.

“Muncesc foarte mult, de 30 de ani muncesc în acest domeniu, încerc să fac numai lucruri de calitate, fără compromisuri, dar în schimb, făcând multe sacrificii. Am înțeles că nu le pot avea pe toate, așa că am ales acest drum al profesiei, tot ceea ce fac, fac cu suflet, cu dăruire, nu las în mâna nimănui munca mea… Îmi respect publicul și îi ofer tot ceea ce este mai bun, nu sunt metoric, ca alți designeri…”, spune creatorul de modă.