Invitată în platoul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a povestit un episod neplăcut prin care a trecut într-o vacanță din Monaco.

Bianca a fost jefuită după un plan bine organizat

Bianca Drăgușanu a explicat cum s-a cazat într-o vilă care avea multiple dotări, dar și un loc care părea cât se poate de sigur, însă nu a fost nici pe departe așa, căci Bianca a fost jefuită după un plan bine pus la punct al hoților.

Vedeta a mărturisit că hoții au urmărit-o timp de câteva zile cu o dronă și când au prins momentul au intrat în cameră și au gazat-o, apoi au furat tot ce avea diva mai de preț, respectiv haine, genți, toate atingând sume colosale.

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră. Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine. Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci.

Ne-a gazat în cameră. Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață. Ne-au filat cu drona două trei zile.”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca nici măcar nu și-a dat seama când s-a întâmplat jaful

Bianca și grupul ei de prieteni au mers la poliție pentru a depune plângere, însă oamenii legii le-au explicat că aceste lucruri se întâmplă des și nu au cum să le dea de urmă tâlharilor.

„În prima noapte cu ploaie au intrat, în 40 de secunde au golit tot. Dar eu cred că cineva a dat pontul, pentru că au jefuit doar două camere, a noastră și a prietenului nostru. Și totalul sumei a fost cu multe zerouri, ceasuri, brățări, diamante. Eu m-am trezit a doua zi, nici nu mi-am dat seama. Ne-am dus la poliție și ne-au spus că este uzual, se întâmplă. Polițiștii credeau că sunt deja în altă țară pentru că trecuseră patru cinci ore. (…) Numai ceasul pe care mi l-au furat era 50.000 de euro. Eu acum când plec în vacanță nu îmi mai iau cu mine ceasurile, gențile”, a mai adăugat diva.