O noapte de cazare în Mantasalay Resort, un complex de patru stele situat în nordul insulei Madagascar costă între 303 şi 327 de lei, conform booking.com. Prețurile sunt per cameră, includ mic dejun, dar se percepe o taxă de oraş de 0.85 € per persoană per noapte. Anularea este gratuită, nu se solicită plata în avans.
Hotelul este situat lângă plajă, în Andovokonko şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi o zonă de plajă privată. Anumite bungalouri de la Mantasaly oferă vedere la mare şi toate camerele includ baie privată. Toate camerele au aer condiţionat, dulap, la proprietate există un loc de joacă pentru copii.
Oraşul Diego Suarez se află la 13 km de hotel, iar Aeroportul Arrachart este la 22 km.
Această proprietate este într-unul dintre locurile cel mai bine cotate în Andovokonko. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,2 pentru un sejur pentru 2 persoane. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Andovokonko! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Citeşte şi: Kenya, Brunei sau Madagascar! ”Destinații-paradis” pentru turiști sau ”locuri ideale” pentru românii certați cu legea?