La Lidl, florile sunt mai ieftine decât în orice florărie

Cine vrea să facă o surpriză sexului frumos, de Dragobete sau de 1 martie, dar nu vrea să cheltuie mulți bani, trebuie să știe că prețurile din Lidl sunt mult mai mici decât cele din florăriile clasice.

Astăzi este Dragobetele, sărbătoarea tradiţională românească a iubirii. Iar odată cu venirea primăverii, sosesc și cele două sărbători importante, Mărțișorul și Ziua Femeii. Aceste zile oferă oportunitatea perfectă de a celebra femeile speciale din viața noastră printr-o atenție frumoasă. Una dintre alegerile tradiționale și simbolice pentru aceste ocazii este oferirea unor buchete de flori.

Pentru cei care doresc să economisească, supermarketurile Lidl oferă opțiuni cu prețuri mai accesibile. Un buchet format din 7 lalele este disponibil la doar 12 lei. În timp ce un buchet cu 9 fire de trandafir costă numai 14,99 lei.

De asemenea, plantele decorative mini, prezentate într-un vas ceramic elegant, sunt disponibile la același preț, Acestea sunt o alegere sigură pentru a o impresiona pe partenera ta. Găsim și lalele frumos ambalate la 20 de lei, perfecte pentru a marca venirea primăverii.

buchete de flori
Sunt zile aglomerate şi pentru florării / SURSA FOTO: Dreamstime

Pentru cei care doresc un buchet mixt, format din lalele și zambile, prețul este de 39,99 de lei. Totuși, în comparație cu florăriile clasice, aceasta rămâne cea mai bună opțiune.

Având în vedere că un astfel de aranjament floral poate ajunge la 100 de lei. Un buchet cu 3 fire de zambile costă 15 lei.

Cel mai scump buchet este format din 13 flori

În timp ce un buchet mixt poate ajunge la 28 de lei sau chiar 40, în funcție de preferințe și dimensiuni. Pentru cei care doresc un buchet cu flori de culori pastel, prețul este de 50 de lei.

Cel mai prețios buchet este cel format din 13 flori, de diverse tipuri, la prețul de 100 de lei. Pentru cei care doresc să ofere o floare în ghiveci, sunt mai multe opțiuni disponibile: la 14,99 lei, 17,99 lei sau chiar 49,99 lei, în funcție de specia florilor.

Orhideele sunt disponibile la prețul de 40 de lei și sunt printre cele mai apreciate flori, fiind alegerea preferată a multor doamne. De asemenea, la fel de frumoase și colorate sunt și Phalaenopsis.

Aceste plante au un aspect deosebit care aduc o notă specială în locuințe, deși necesită o atenție aparte.

Orhidee Phalaenopsis
Orhidee Phalaenopsis / SURSA FOTO: Dreamstime