Compania de recrutare din România caută să angajeze acum 50 de persoane pentru posturi precum: personal recepție (recepționeri de zi sau noapte, majordomi / bagajist), personal servire restaurant (ospătari, asistent ospatar), personal servire bar (barmani, asistent barman), personal în bucătărie (ajutori bucătari, bucătari), personal curățenie în bucătărie sau în camere (spălători vase, spălători rufe, cameriste), asistenți generali (personal care lucrează în mai multe departamente ale hotelului), asistent vânzări în magazine.

Candidații selectați vor pleca la muncă în Marea Britanie relativ repede, în două-șase săptămâni de la înscriere. Se încheie contract de muncă legal. Salariile pornesc de la 6,5 lire sterline pe oră.

De regulă, mesele sunt oferite gratuit de către angajatori. În cazul în care masa nu este asigurată, angajatul va avea toate condițiile pentru a-și pregăti mâncarea acasă.

În ceea ce privește cazarea, aceasta va fi găsită de către angajator înainte de sosirea candidatului. Angajații vor fi cazați câte una-două persoane în cameră. Costul chiriei și al utillităților variază între 30 și 70 de lire. De obicei, chiria se deduce din salariuil angajatului.

Citește AICI mai multe detalii despre acest job.