Planul de vânzare a fost susținut de principalul acționar al companiei Jimmy Choo, JAB Holdings. Michael Kors Holdings a declarat că se așteaptă ca achiziția să genereze o serie de beneficii, inclusiv „posibilitatea de a crește vânzările lui Jimmy Choo la un miliard” și „un portofoliu mai echilibrat, cu o mai mare diversificare a produselor”.

Directorul-șef de creație al firmei care îi poartă numele, Michael Kors, se arată  încântat de achiziţia făcută „Aşteptăm cu nerăbdare să-l primim pe Jimmy Choo în grupul nostru de lux”, potrivit BBC. Michael Kors a mai declarat că se așteaptă ca achiziția să genereze o serie de beneficii, respectiv „posibilitatea de a crește vânzările lui Jimmy Choo la un miliard” şi “expunerea mai mare pe piețele globale, în special pe cea din Asia”.

Compania, J. Choo Limited, a fost fondată în 1996 de designerul de pantofi couture, Jimmy Choo şi de redactorul Tamara Mellon de la revista Vogue. În aprilie 2001, Equinox Luxury Holdings Ltd. a cumpărat dreptul de proprietate de 50% din afacerea prêt-à-porter a lui Jimmy Choo. În 2014, Jimmy Choo a fost listat la Bursa de Valori din Londra, moment în care JAB, deținut de familia miliardară germană Reimann, a fost principalul acționar.