Carmen Iohannis, admirată de toată lumea în Germania. Cum a fost văzută soția președintelui?

Președintele Klaus Iohannis a fost însoțit la evenimentul din Aachen, Germania, de Prima Doamnă, Carmen Iohannis, care a fost admirată de toată lumea. A stat la brațului lui, a zâmbit și a atras atenția cu ținuta aleasă.

Așadar, Carmen Iohannis a îmbrăcat la eveniment o rochie midi, de un roz pudrat, ale cărei mâneci trei sferturi aveau o croială specială. Articolul respectiv este o creaţie a designerului Eli Lăslean, cu care Prima Doamnă a colaborat încă din martie 2015.

De asemenea, Prima Doamnă a asortat cu outfit-ul un plic nude și pantofi stiletto de aceeași culoare. O poză cu președintele și Prima Doamnă la evenimentul din Germania poate fi vizualizată la finalul articolului.

Cât a costat o geantă cu care s-a afișat Carmen Iohannis?

Amintim că Prima Doamnă s-a afișat, în prima zi a noului an școlar, alături de elevii săi. Ca de fiecare dată, apariția sa a stârnit un val de comentarii, mai ales din perpectiva ținutelor alese.

De această dată, Carmen Iohannis a reușit să atragă mai mult de doar câteva aprecieri. Asta pentru că un anumit detaliu a sărit în ochii românilor. Este vorba de geanta purtată de soția președintelui României, care costă enorm. Carmen Iohannis a dat impresia, în prima zi a anului școlar, că nu s-a uitat la bani. Ea a ales să se afișeze cu o geantă de firmă.

Prima Doamnă este profesoară, dar și dirigintă și, din acest motiv, a fost prezentă alături de elevii ei, pentru a le transmite un mesaj încurajator. Carmen Iohannis a participat la o festivitate restrânsă la școala din Sibiu, unitate de învățământ în care este profesoară. Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie simplă, dar superbă. Imprimeul de pe ținuta ei albă a fost unul viu, cu flori albastre. Rochia este realizată de creatorul de modă Andreea Tinc. Pe deasupra, Carmen Iohannis a ales un sacou tot alb.

Ceea ce a atras atenția a fost însă geanta aleasă de Carmen Iohannis. Pe urmărul soției președintelui, cunoscătorii au putut observa geanta Lola, de la renumitul brand Burberry, cunoscut pentru modele exclusiviste cu prețuri piperate. O astfel de geantă costă nu mai puțin de 1.316 euro.