Carmen Iohannis a șocat întreaga opinie publică. Prima Doamnă s-a afișat, în prima zi a noului an școlar, alături de elevii săi. Ca de fiecare dată, apariția sa a stârnit un val de comentarii, mai ales din perpectiva ținutelor alese.

De această dată, Carmen Iohannis a reușit să atragă mai mult de doar câteva aprecieri. Asta pentru că un anumit detaliu a sărit în ochii românilor. Este vorba de geanta purtată de soția președintelui României, care costă enorm.

Carmen Iohannis a dat impresia, în prima zi a anului școlar, că nu s-a uitat la bani. Ea a ales să se afișeze cu o geantă de firmă.

Prima Doamnă este profesoară, dar și dirigintă și, din acest motiv, a fost prezentă alături de elevii ei, pentru a le transmite un mesaj încurajator. Carmen Iohannis a participat la o festivitate restrânsă la școala din Sibiu, unitate de învățământ în care este profesoară. Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie simplă, dar superbă. Imprimeul de pe ținuta ei albă a fost unul viu, cu flori albastre. Rochia este realizată de creatorul de modă Andreea Tinc. Pe deasupra, Carmen Iohannis a ales un sacou tot alb.

Geanta care a atras toate privirile

Ceea ce a atras atenția a fost însă geanta aleasă de Carmen IOhannis. Pe urmărul soției președintelui, cunoscătorii au putut observa geanta Lola, de la renumitul brand Burberry, cunoscut pentru modele exclusiviste cu prețuri piperate. O astfel de geantă costă nu mai puțin de 1.316 euro.

Dan Andronic, jurnalist și consultat politic, a comentat, la Antena 3, apariția lui Carmen Iohannis.

„Bineînțeles că este o problemă de adecvare. În general, ceea ce pierde orice politician și, prin conexiune cu el, orice altă persoană, este ruperea de realitate. Pentru că realitatea economică este mult mai dură decât aceste tușe, pentru că sunt niște tușe suficient de groase”, a spus Dan Andronic, pentru Antena 3.