Carmen Iohannis surprinde cu o nouă aparițe!

Totodată, soția președintelui a făcut deschiderea noului an școlar în sală, alături de elevii ei de clasa XII-a, unde este dirigintă. Precum obișnuiește, aceasta a venit pe jos până la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Amintim că aceasta este unitatea de învățământ în care predă limba engleză.

Mai mult, Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevii săi, care se pregătesc anul acesta de Bacalaureat.

Cum a fost văzută soția președintelui în prima zi de școală?

Soția președintelui a venit îmbrăcată într-o rochie albă cu o croială simplă, alcătuită din flori albastră. Rochia a fos asortat un sacou, de asemenea, alb.

„Le doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie tot anul nou școlar”, a transmis Carmen Iohannis, în prima zi de şcoală.

Cum a fost surprinsă anterior Carmen Iohannis?

Amintim că președintele României a fost prezent sâmbătă la Sibiu, acolo unde a participat la evenimentul de dezvelire a statuii baronului Samuel von Brukenthal, personaj emblematic pentru istoria Transilvaniei, numit guvernator al marelui principat în 1777.

Statuia a fost amplasată chiar faţa palatului din Piaţa Mare, fiind o creație a sculptorului Deak Arpad. De la eveniment nu a lipsit soția șefului statului, Carmen Iohannis. La fel ca la multe alte apariții în spațiul public, aceasta a atras atenția prin ținuta ei deosebită.

Rochia Primei Doamne a surprins prin simplitatea ei deosebită. Este un alb cu o serie de modele imprimate. Și încălțămintea soției lui Klaus Iohannis a fost una în acord cu rochia, tot de culoare deschisă. Dată fiind vremea frumoasă din Sibiu din această perioadă, Prima Doamnă a purtat o pereche de ochelari de soare de culoare maro.

Sursă foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu