Carmen Avram rupe tăcerea și vorbește despre banii pentru campanie ai PSD. Ea a spus totul despre banii pe care PSD i-a primit pentru campanie.

„Se tot vb că PSD şi-a mărit suma, dar nu este adevărat. PSD a mărit suma tuturor partidelor care sunt implicate în această campanie. Baniii sunt destinaţi strict activităţilor de pe teren, toată logistica, deşi s-au schimbat regulile. Acum, odată cu începerea campaniilor electorale, tot mai avem voie să punem anumite afişe. Așadar, trebuie tipărite afişe şi flyere, tot felul de alte informaţii care trebuie împrăştiate în ţară. Se asigură deplasările echipelor pentru că urmează o lună de foc în care vom fi cu toţii peste tot, se vor organiza întâlniri cu electoratul, în care va trebui să atingem fiecare suflet de român, indiferent din ce partid suntem.

Banii se vor folosi judicios. Din păcate, am observat că PSD este din nou vizat de nişte controale care sunt puţin nenaturale. Se vede o discrepanţă între câte controale s-au făcut la PSD şi câte controale s-au făcut la celelalte partide. Am văzut că, în anii din urmă, au fost anunţate câte 49 de controale. La USR şi la PNL a fost doar câte un control. PNL cred că a avut un pic mai mult. În timp ce la PSD au fost 13 controale, în legătură cu aceşti bani ce trebuie să finanţeze campania electorală şi mi se pare o competiție neloială, un joc periculos pentru că se face discriminare. Încearcă să se creeze din un anumit partid un ţap ispăşitor în favoarea celorlalte”, a spus Carmen Avram la Antena 3.