“În numele companiei  Tinmar, vreau să spun că din aproximativ 8 mililioane de gospodării, un procent foarte mic a făcut această schimbare în cunoștință de cauză. Nu mulţi sunt cei care cunosc avantajele liberalizării, mulţi consideră că preţurile cresc, dar defapt scad cu 20-30%”, a spus Carla Parnică, în cadrul evenimentului.

„În piaţa liberă sunt avantaje multe, sunt preţuri mai mici, iar concurenţa este nevoită să îşi adapteze pachetele de energie electrică si gaze. Cota a scăzut, e adevărat, dar după anul trecut care a fost unul foarte greu, cred că dacă nu ne-am fi adaptat strategia, am fi avut pierderi şi mai mari. Am avut pierderi financiare, dar suntem prezenti  cu o cotă de 4% pe piaţa concurenţială. Noi credem că oamenii trebuie să aleagă Tinmar pentru că avem o contractare simplă, suntem transparenţi şi avem responsabilitate faţă de mediu. Noi promovăm o metodă simplă de contractare online, unde clientul poate semna un contract în 3 paşi. În acelaşi timp promovăm energia electrică verde, având acoperire naţională. Ne adresăm atât consumatorilor din mediul rural cât şi urban. Clienţii care au ales Tinmar se bucură de mai multe beneficii incluse în pachetele aciziţionate, gratuite. De exemplu oferim despăgubiri pentru daunele provocate electrocasnicelor, asta înseamnă o acoperire de 5000 lei/an. De asemenea, oferim protecţie la plata facturilor de energie, adică în cazul unor situaţii neprevăzute la locul de muncă, clientul nu trebuie să plătească şi nici să ramburseze până la 150 lei/lună. Avem serviciu de intervenţie rapidă prin care oferim intervenţii de urgenţă în caz de avarii. Avantajele majore pe care Tinmar le are fata de concurenta sunt tocmai furnizarea de energia electrică verde, oferim consultanţă de specialitate şi multiple beneficii pentru care clientul nu plateste in plus.”, a mai spus Carla Parnică.

Conferința Capital, Iunie 2018, Piața de Energie, Oportunități vs. Provocari. Multumim Partenerilor: ROMGAZ, e-distribuție Muntenia, Nuclearelectrica, TINMAR, Hidroelectrica