Venitul minim garantat pentru primele șase luni este de 800 lire sterline sau comision din vânzări între 15 și 30%, una dintre cele două modalități de plată, în functie de cea care este mai mare. După șase luni, plata va fi reprezentată de comisionul de 15-30%, în funcție de vânzări. Plata se va face la fiecare două săptămâni, potrivit anunțului de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro.

Transportul până la Londra este asigurat de compania Sakare. De asemenea, compania asigură și cazarea angajaților câte două persoane în cameră în apartamente cu TV, calculatoare cu acces la internet. Costul chiriei și al utilităților este de 12 lire sterline pe zi, sumă care se reține din salariu.

Sunt așteptate să-și trimită CV-urile persoanele care au experiență în promoții, vânzări sau servicii de înfrumusețare, precum și cele aflate la început de drum și care își doresc o carieră în străinătate. Candidatul ideal este o persoană perseverentă, cu o personalitate dinamică și cu bune abilități de comunicare și care cunoaște limba engleză la un nivel conversațional.

Află AICI mai multe detalii despre acest job la Londra.