Vă vom prezenta mai jos care au fost nominalizatele „Top 100 Femei de succes” în anul 2020, pentru categoria „Mass-Media”. Cu acest prilej vă transmitem că pe 24 septembrie lansăm Capital Top 100 Femei de Succes, ediția 2021!

Corina Caragea. A lucrat în publicitate și industria de modelling înainte să ajungă la TV. A absolvit Facultatea de Jurnalism și apoi pe cea de Relații Publice, devenind ulterior unul dintre superstarurile ProTV.

Amalia Enache. Are o experiență de 24 de ani în televiziune, lansându-se la postul Analog din Timișoara, oraș unde studia jurnalismul la vremea respectivă. De 18 ani lucrează la ProTV, iar în paralel cu cariera de media este și ambasador al Fundației Hope for Children Romania.

Andreea Esca. Fără prea multe prezentări, numele vorbește de la sine. A fost director editorial la The One, iar în prezent deține propria sa revistă: Alist. Pe lângă renumele pe care și l-a câștigat ca prezentatoarea știrilor de seară de la ProTV, Andreea Esca a avut și o emisiune, La Radio, în cadrul grilei Europa FM.

Simona Pătruleasa. Înainte de televiziune a lucrat ca învățătoare timp de 6 ani. A fost prezentatoare a știrilor sportive la Realitatea, apoi la Antena 1. În prezent, face parte din echipa Kanal D de 13 ani.

Denise Rifai. Nominalizată în ediția din 2020 pentru emisiunea sa de la Realitatea, „Legile Puterii”, Denise Rifai a devenit un fenomen național din toamna anului trecut de când a început o nouă etapă a carierei sale la Kanal D.

Liliana Ruse. Cu o vastă experiență în presa scrisă, radio și televiziune, este în prezent unul dintre principalii jurnaliști din grila România TV.

Iuliana Tudor. În cariera din media a debutat în anul 1999, ajungând să coordoneze mai multe producții de renume: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Premiile TVR Internațional sau Gala Crucea Roșie. Ce-ți asigură succesul? Ne răspunde chiar ea: „Libertatea, creativitatea, visele, munca, nivelul cultural, charisma, naturalețea, disciplina, rezistența fizică, modestia, adevărul, talentul… și lista e mult mai lungă..”

Mirela Vaida. Vedeta de la Antena 1, moderatoarea emisiunii Acces Direct, care ne-a oferit și o descriere a succesului: „Succesul este rezultatul muncii mele, succesul cred eu că trebuie să fie un efect și nu un scop. Nu trebuie să faci din succes un scop în viață, ci el trebuie să fie efectul muncii tale. Munca ta și rezultatele sale trebuie să fie scopul”

Eugenia Vodă. Este una dintre imaginile „legendare” ale televiziunii publice. Din anul 2000 realizează emisiunea „Profesioniștii” care a adus-o față în față cu cele mai importante figuri din societatea românească. Ea este și câștigătoarea nominalizării la categoria „Mass-media”.

Anul acesta, Capital pregătește o nouă ediție „Top 100 Femei de succes” unde recunoaște meritele a 100 de femei din 10 domenii cheie: Afaceri, Management, Societatea Civilă, Sport și Spectacol, Medicină, Justiție, Politică, Mass-Media, Comunicare, Expate. Gala de premiere va avea loc pe data de 23 septembrie. Începând cu 24 septembrie 2021, Capital Top 100 Femei de Succes va fi disponibil la toate chioșcurile de presă și online pe www.agoramag.ro