Atunci când nu mai putem avea grijă de cei bătrâni sau aceștia sunt în incapacitatrea de a se mai îngriji singuri, este bine să ne gândim la cum le putem asigura cele mai bune condiții pentru a nu le pune viața și integritatea fizică și psihică în pericol. Deoarece sunt multe persoane care își doresc pentru cei dragi cele mai bune soluții, Senior Center este clar prima opțiune pe lista de posibilități.

Acest azil vine pe piață cu o ofertă de servici de îngrijire de calitatea superioară. Adresându-se bătânilor, personelor în vârstă aflate într-o perioadă de recuperare medicală sau celor care suferă de anumite maladii ce nu permit rămânerea la domicilui, centrul reprezintă cea mai bună alternativă de servicii dedicate acestor categorii de persoane. Grație dotărilor de excepție și calității înalte a îngrijirii și asistenței medicale, acest centru este unul dintre cele mai bune cămine de bătrâni din București și din țară.

În cele trei locații ale sale din  Pipera și Voluntari sunt disponibile facilitățile menite să satisfacă exigențele unei categorii de clienți care își doresc pentru cei dragi mai mult decât supraveghere și administrare de medicamente. Astfel fiecare dintre cele trei centre se dorește un „acasă” cât mai autentic.

La dispoziția persoanelor cazate în oricare dintre aceste centre se află în permanență o echipă bine pregătită, specializată în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să se acomodeze mai ușor, să interacționeze între ei și să se simtă ca acasă. Acesta se ocupă cu mare grijă, răbdare și experiență de fiecare dintre beneficiari, ținând seama de nevoile specifice și de recomandările venite din partea familiei.

 

De ce să alegeți Senior Center pentru îngrijirea celor dragi din familia voastră?

Dacă doriți să le acordați celor dragi un mediu frumos, care să îi ajute să se simtă în siguranță, îngrijiți și utili, alegeți căminul de bătrâni Senior Center. Prin serviciile oferite și prin dăruirea personalului, centrul reușește să reprezinte un loc preferat și deosebit, ales de persoanele care doresc altceva decât tot ceea ce există pe piață.

Aici vor beneficia de toată atenția de care au nevoie, de supraveghere și servicii medicale special dedicate persoanelor în vârstă sau neputincioase, care nu au nevoie să se afle într-un spital, dar nici nu pot sta acasă.

Printre cele mai importante facilități oferite de centu menționăm:

  • Servicii specializate de îngrijire, tratament și refacere, pentru bătrâni cu dizabilități fizice și psihice.
  • Spații și dotări moderne, adecvate pentru o îngrijire eficientă, pentru reabilitare, terapie și pentru o acomodare rapidă.
  • Oferte standard și personalizate, în funcție de cerințe și de nevoile celor dragi
  • Respectarea strictă a tuturor normelor de alimentație, sănătate, igienă și confort.

Acest centru de îngrijire este complet echipat cu aparatură și dotări de top pentru a oferi condiții de viață și medicale la standarde europene. În acest centru, beneficiarii voravea parte de servicii medicale de specialitate, ce cuprind atât aparatură performantă, cât și o echipă bine pregătită pentru îngrijirea și tratarea lor. Un medic de medicină generală și un medic geriatru sunt în permanență la dispoziția lor. Există asistenți și personal auxiliar, ce se ocupă și de administrarea tratamentelor. Iar bătrâni pot beneficia la cererea familiei și de medici specialiști, de analize și investigații medicale speciale și chiar pot fi transportați la anumite centre medicale sau spitale private pentru consultații.

 

Care sunt avantajele cu care vine acest centru special de îngrijire bătrâni?

Conceptul care stă la bază realizării acestui centru este unul original și salutar. El are la bază ideea de a asigura și persoanelor cazate într-un azil de bătrâni condițiile deosebite, asemânătoare celor de care se bucură acasă, dublate de îngrijire și asisență medicală de cea mai bună calitate.

Toate facilitățile oferite sunt menite să satisfacă exigențele unei categorii de clienți care își doresc pentru cei dragi cel mai bun tratament, la standarde cât mai ridicate. Centrul este o alternativă incomparabilă pentru căminele de bătrâni clasice, unde condițiile sunt de cele mai multe ori la limită, dar și față de căminele de bătrâni de tip centre de îngrijire medicală, care se aseamănă unor spitale. Astfel în acest centru, unde dotările și organizărea se situează la un alt nivel, îngrijirea și atenția pe care o primește fiecare persoană reprezintă cele mai importante aspecte avute în vedere.

Senior Center este soluția perfectă pentru a-i ajuta pe cei dragi, care suferă de sigurătate sau de anumite probleme legate de vârsta înaintată, să se bucure de o bătânețe și o viață liniștite și în siguranță. Acesta este un centru de îngrijire premium, ce dispune de toate dotările necesare pentru a se ocupa cât mai bine de îngrijirea lor adecvată.

Pentru a solicita mai multe detalii despre centru sau pentru o vizionare, contactați centrul la datele disponibile pe site-ul Senior-center.ro!