În România, acest film a fost lansat de curând și a avut peste 148.000 de spectatori în weekend-ul premierei şi încasări de peste 869.000 de dolari. Acesta a înregistrat, astfel, o reuşită în box office-ul românesc: cel mai bun opening weekend din România din toate timpurile.

Pe locul al doilea, în box office-ul nord-american, s-a aflat comedia de familie ”O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului”, regizată de Shawn Levy, cu încasări de 17,3 milioane de dolari. Filmul îi are în rolurile principale pe Ben Stiller şi Robin Williams. De altfel, acesta este ultimul film în care apare Robin Williams, care a murit în luna august.

Locul al treilea în box office este ocupat de comedia muzicală ”Annie”, regizată de Will Gluck, cu încasări de 16,3 milioane de dolari, avându-i în rolurile principale pe Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz şi Jamie Foxx, potrivit aceleiași surse.

Cel de al patrulea loc este ocupat de ”Exodus: Zei şi regi”, cu încasări de 8,06 milioane de dolari. Regizat de Ridley Scott, filmul îi are ca protagoniști pe Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton şi Aaron Paul.

 ”Jocurile foamei: Revolta – Partea I”, se află pe locul cinci, cu încasări de 7,75 milioane de dolari de vineri până duminică, în al cincilea weekend de difuzare. Filmul este o continuare a  poveștii lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei şi devine un simbol al speranţelor oamenilor din ţinutul Panem.