Sunt personalități cu cariere internaționale care au ajuns în România unde dezvoltă afacerile la nivel local. Sunt 10 femei de succes aflate în poziții de top pentru cele mai mari companii din țară. Industriile în care activează sunt diverse: automobile, telecomunicații, tehnologii digitale, bănci și multe alte domenii.

Am încercat să ne apropiem de povestea lor și să înțelegem care a fost trecutul lor profesional cât și ce va urma în viitorul apropiat. Este vorba despre antreprenoare de succes, directori executivi și manageri care au în subordine mii de persoane și reușesc să-și ducă la capăt cu excelență fiecare sarcină. Când vine vorba despre investiții și economie, sunt voci ce trebuie ascultate, deoarece deciziile pe care le iau au impact în societate.

Sunt femei care s-au acomodat cu modul de viața din România, realizează proiecte care întăresc economia locală și succesul lor duce la dezvoltarea societății prin miile de locuri de muncă pe care companiile le generează. Totodată, ele au coordonat una dintre cele mai mari crize – criza medicală de covid 19 – cu scopul de a menține performanțele firmelor pe care le conduc la cel mai ridicat nivel.

Redacția Capital a realizat un top în care sunt evidențiate femei cu putere care au ajuns la noi în țară după cariere în Statele Unite, Europa și chiar Asia. Cum poți ajunge într-o astfel de poziție? Care sunt calitățile pe care trebuie să le ai? Cum se descurcă cu o astfel de carieră?

Puteți afla răspunsurile la aceste întrebări, împreună cu viziunea lor despre succes, în ultima ediție Capital Top 100 femei de succes, disponibil ACUM la punctele de difuzare a presei și online pe https://agoramag.ro/Capital-Top-100-femei-de-succes-2020