De ce nativi ar trebui să ne ferim? Acestea sunt cele mai duşmănoase zodii

Sunt și zodii cu care ne-am dori să nu mai avem de-a face din cauza caracterului. Acestea sunt cunoscute pentru răutatea dar și pentru dușmănia acestora.

Unele zodii pot fi răutăcioase, dar nu o vor arăta niciodată. Însă, zodiacul le dă de gol. Printre ele se numără Scorpionii, Peștii, dar și Capricornii. Află de ce e bine să te ferești de acestea în rândurile de mai jos.

SCORPION

În topul zodiilor celor mai răutăcioase se află Scorpionul, care este descris ca fiind cel mai negru semn zodiacal. Acest lucru este confirmat atât de astrologi, cât și de numerologi. Potrivit acestora, Scorpionul este cea de-a opta zodie din zodiac și ocupă cea de-a patra casă. Semnificațiile cifrei opt afirmă presupunerile despre Scorpion.

Potrivit numerologilor, opt este cifra distrugerii. Totodată, aceasta poate semnifica sexul, moartea şi renaşterea.

Nu numai cifra opt confirmă răutatea Scorpionilor, ci și planeta acestora. Nativii acestei zodii au planeta în Pluto, cunoscută ca fiind planeta lui Hades, zeul Infernului. De asemenea, Pluto mai este cunoscută ca fiind planeta asociată corupţiei şi a folosirii greşite a puterii. Din acest motiv, de cele mai multe ori, Scorpionii sunt puternici, dar și intoleranți.

Nativii acestei zodii au tendința de a purta pică persoanelor care au aceleași calități ca și ei. Animalele cu care acesta este asociat, spun multe despre personalitatea scorpionului. Acesta este asociat cu animale veninoase precum scorpionul, păianjenul şi şarpele.

CAPRICORN

Scorpionul este însoțit de Capricorn, care pare o zodie inofensivă, însă în realitate aceasta ascunde mai multe secrete. Nativii acestei zodii au tendința de a da la o parte persoanele care nu le ajută.  Capricornii sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a gestiona banii.

Însă aceste calități îi vor determina să urască persoanele care, la rândul lor, nu le dețin. Din punct de vedere numerologic, Capricornii fac parte din a zecea clasă. Din această casă fac parte nativii care au succes în carieră.

Capricornii sunt cunoscuți pentru puterea lor, care le va aduce bani. Această zodie are tendința să înlăture din jurul său persoanele care nu-l respectă. Pentru că nu-și dezvăluie niciodată emoțiile, acesta i-ar putea urî pe cei vulnerabili.

PEȘTI

Din acest clasament nu pot lipsi Peștii, care nu suportă să fie contraziși. Aceștia vor purta pică persoanelor care nu îi înțeleg.

Semnul Pești este dominat de planeta Neptun, cunoscută pentru instabilitate, superficialitate şi plictiseală.  Peștii au tendința de a fi ţâfnoşi, duşmănoşi şi instabili emoţional. Cu toate acestea, ei nu vor arăta niciodată acest lucru.