Ai putea crede că anumite comportamente precum folosirea secretă a telefonului, absențele inexplicabile sau transformările fizice bruște oferă suficiente dovezi pentru a identifica un infidel, dar există și alte semne de infidelitate care au o legătură cosmică.

Astrologii profesioniști au dezvăluit care semne zodiacale sunt cele mai înclinate să înșele. De la rătăcirea neintenționată până la angajarea cu îndrăzneală în adulter, lista completă a semnelor infidele s-ar putea să te prindă cu garda jos.

Cele mai infidele semne zodiacale

Capricorn

Deși poate fi o surpriză, chiar și Capricornul, de obicei calm și practic, își găsește un loc pe această listă. Cu toate acestea, tocmai aceste caracteristici le permit să separe diferite aspecte ale vieții lor și să se detașeze de implicațiile emoționale ale infidelității, după cum explică astrologul și antrenorul spiritual Tara Bennett.

„Capricornii sunt puternici și harnici și caută [aceleași] trăsături la partenerul lor”, adaugă cititoarea psihică și astrologul Emily Newman.

Dacă partenerul lor le îndeplinește așteptările, Capricornii pot fi mulțumiți în relația lor. Cu toate acestea, dacă partenerul lor nu reușește să îndeplinească aceste criterii, toate pariurile sunt anulate. În plus, având în vedere reputația Capricornilor de a lucra până târziu, devine și mai ușor pentru ei să păstreze acest secret.

Pești

În ciuda faptului că este cunoscut ca fiind semnul sensibil și romantic al zodiacului, Peștii nu garantează neapărat monogamia. În mod surprinzător, dorința lor intensă de iubire este cea care îi duce adesea în necazuri.

„Peștii se așteaptă ca relațiile lor să semene cu scene din Titanic”, spune Bennet. „Când devine prea „real”, ei își caută doza de romantism în altă parte.”

Cu toate acestea, după cum explică Newman, este mult mai probabil ca Peștii să înșele mai degrabă pe plan emoțional decât fizic. „Ei sunt în mod constant în căutarea securității emoționale… dar nu vor să înșele”.

Leu

Dacă există o caracteristică care îi definește pe Lei, aceasta este nevoia lor insațiabilă de atenție. Fie că este vorba de a comanda lumina reflectoarelor pe ringul de dans la o nuntă sau de a domina conversația în timpul cinei, ei tânjesc după admirația și atenția celor din jurul lor.

Prin urmare, nu este o surpriză faptul că Leii savurează entuziasmul de a urmări noi conexiuni și entuziasmul care însoțește întâlnirile inițiale, potrivit lui Charlotte Kirsten, fondatoarea blogului de astrologie Typically Topical. Personalitatea lor magnetică îi atrage irezistibil pe ceilalți, ceea ce poate duce uneori la o privire rătăcitoare, chiar dacă nu au avut nicio intenție inițială de a înșela.

Și, după cum adaugă Newman, dacă partenerul Leului nu îi oferă atenția la care tânjește, va fi foarte probabil să înșele.

Balanță

Guvernată de Venus, planeta iubirii, Balanța manifestă un entuziasm arzător pentru conceptul de a fi într-o relație, la fel ca Peștii.

„Obsedate de frumusețe și echilibru, Balanțele adoră să se înconjoare de parteneri atrăgători”, explică Kirsten. „Se lasă repede prinse în ideea că „întotdeauna există cineva mai bun, mai potrivit acolo”, ceea ce le determină să facă o ieșire rapidă, dar subtilă, atunci când ceva aparent mai dezirabil le iese în cale.”

Fiind semnul asociat cu justiția, Balanța are tendința de a-și raționaliza acțiunile, convingându-se că a fost tratată pe nedrept în relația lor, subliniază Bennet. Dorința lor este pur și simplu să primească partea lor echitabilă de recompense.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt renumiți pentru indecisivitatea și natura lor sociabilă, ceea ce poate crea o combinație problematică atunci când vine vorba de infidelitate.

„Predispus la un comportament evaziv, acest semn de aer poate fi incredibil de greu de încredere, mai ales când este vorba de angajamente mari sau de planuri de relații viitoare”, împărtășește Kirsten. „Ei nu sunt încântați de ideea de angajament, deoarece a spune „da” unui lucru înseamnă a spune „nu” altuia – adesea, unui alt potențial pretendent.”

Potrivit lui Newman, indivizii Gemeni au tendința de a deveni infideli atunci când se plictisesc, o caracteristică care nu este neobișnuită pentru acest semn zodiacal sprinten. Newman sugerează că, dacă sunteți într-o relație cu un Gemeni, este esențial să îl implicați în activități și să îi mențineți interesul.

Berbec

Pe primul loc în zodiac se află zodia Berbec. Cunoscuți drept deschizătorii de drumuri ai zodiacului, indivizii Berbec dau dovadă de o independență remarcabilă, ceea ce face ca, la fel ca Gemenii, să le fie greu să se simtă constrânși în relații.

„Zodia Berbec este despre pasiune, explorare și descoperire de sine”, spune Kirsten. „Adoră etapele inițiale de cunoaștere a cuiva, dar când vine vorba de atașamente mai profunde și mai semnificative, sunt gata să fugă și să joace din nou pe teren.”

Înclinația nativilor Berbec spre infidelitate este alimentată și mai mult de temperamentul lor. Potrivit lui Newman, persoanele Berbec au tendința de a se enerva și de a se calma rapid. Cu toate acestea, în timpul unui moment de animozitate aprinsă față de partenerul lor, ei nu au niciun fel de scrupule în a căuta alinare în altcineva.

„Pentru a menține loialitatea Berbecului, trebuie să fii gata să oferi atenție și apreciere continuă”, subliniază Newman, potrivit Best Life Online.