BERBEC   În această duminică, conjunctura te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Este o zi bună, în care eşti plin de energie. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute. Nu fii naiv, nu da crezare bârfelor. Cu toate că sunt aşa de pasionante ca nişte telenovele în care tu joci rolul principal! 

Horoscop duminică, 20 noiembrie. Bărbatul din zodiac care se crede cel mai deştept şi mai frumos

TAUR  Dimineaţa de duminică este densă şi obositoare, chiar dacă este o zi liberă. Duminică, mai pe seară, poţi avea o surpriză, plăcută sau nu, după starea ta de spirit, adică după cum ţi se pare! Iarăşi ai de gând să cucereşti lumea şi îţi faci iluzii că eşti cel mai deştept şi mai frumos! Dar dacă chiar este aşa? O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Bună întrebare! 

GEMENI   Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important în această duminică, vizite, excursii – stai şi odihneşte-te! Vremea e capricioasă şi nu poţi să faci un program pe care să-l respecţi! Este o perioadă bună pentru implicare în problemele altora, adică ceva bârfe la obiect şi intrigi suculente. O veste bună, pe seară. Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte domeniul social. 

RAC  Luna te avantajează în domeniul sentimental şi îţi ascute intuiţia, dar nu este de nicio utilitate în relaţiile financiare. Evită casele de pariuri, ele sunt deschise și duminica. Duminică seara, o cină, în doi! Cumpărăturile in general şi achiziţionarea bunurilor de folosinţă indelungată in special sunt favorizate de stele. Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre, dar nu te gândeai ca acele zile negre sunt aşa de apropiate. 

Horoscop duminică, 20 noiembrie. Bărbatul din zodiac care se crede cel mai deştept şi mai frumos

LEU   O duminică favorabilă. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Eşti lider în anceastă perioadă şi îţi place aşa de mult să faci pe şeful! Duminică plăcută, acasă! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!  Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului.  

FECIOARĂ   Da, este perioada în care eşti pe caii cei mari. Dacă ai un obstacol de trecut, concentrează-te, stelele îşi fac partea lor, te favorizează.  Astăzi, trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie, sau excursie lungă. În plus, trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reușitei în viaţă: să te comporţi ca și când totul ar fi perfect! 

BALANŢĂ   Ai oarecare nesiguranţă, în această duminică, neaşteptată şi nerecomandabilă. Faţă de cei din jurul tău. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aspre! Se pare ca o parte dintre Balanţe au de rezolvat unele probleme sentimentale, sau spirituale, de care nu prea vorbesc, pentru că ţin mult la ele. Pe seara ai noroc! Dar ai ceva de facut şi nu ai nici chef, nici ceea ce iţi trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna.

SCORPION   O duminică plăcută, cum nu ai mai avut de mult, dar trebuie să vrei şi tu să fie aşa. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce aveţi de făcut. Ai tendinţă să te laşi cuprins de comoditate şi să renunţi la un proiect. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Este o zi plină de hotarari intelepte: sa te laşi de fumat, sa slabeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile! Foarte bine! 

Horoscop duminică, 20 noiembrie. Bărbatul din zodiac care se crede cel mai deştept şi mai frumos

SĂGETĂTOR  În această duminică stai împreună cu cei dragi, eventual cu pisica, sau căţelul, dacă nu ai umani prin preajmă. Prezenţa unei fiinţe, lângă tine, te apără de răul singurătăţii. Nu pleca la drum! Singurătatea îţi face bine. Nu te implica in conflicte – weekend-ul acesta nu esti un bun mediator. Duminica aceasta este o zi binevoitoare. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te aşteaptă o săptămână obositore, dar poate, și cu realizări. 

CAPRICORN   În acest weekend trebuie să eviţi excesele, exagerările, de orice fel, şi să nu-ţi iei niciun risc. Mai ales dacă eşti la cumpărături, în călătorie de aprovizionare de iarnă, trebuie să fii precaut. Pe seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină. Duminică iti cad cumparaturi, dar nu din orice fel ci cauti ceva deosebit pentru sezonul rece, iarna care o să vină, până la urmă, din nefericire. 

VĂRSĂTOR   Astăzi, nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, dar duminică e o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Vărsători pot duce la liman situaţiile critice, statistic vorbind! Nu lua nicio decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! Nu te repezi sa tragi concluzii care te dezavantajeaza. Pe seară poți să primesti o veste buna, o informatie valabila, dar inca totul este la început. 

Horoscop duminică, 20 noiembrie. Bărbatul din zodiac care se crede cel mai deştept şi mai frumos

PEŞTI  Ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea celor din jur este ca un balsam pentru sufletul tău. Astăzi implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Vei fi recompensat, cu siguranță. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Zodia ta este bine aspectata si cu toate ca esti la fel de peşte rece, anturajul te gaseste… acceptabil!