Conform cifrelor furnizate de SATI și Google Analytics, Capital.ro a depășit în luna noiembrie 3,5 milioane de unici și 42,6 milioane de afișări.  De asemenea, portalul are cea mai mică rată de respingere de pe piață, sub 30%, ceea ce înseamnă că cititorii nu dau doar click pe știri, ci le și citesc până la final.

Ziua de 13 decembrie a fost cu noroc pentru Capital, care a reușit să atragă cei mai mulți cititori dintre toate site-urile de știri din România. Făcând o medie între numărul de unici și de afișări, site-ul a fost lider în preferințele cititorilor. Cu 477.532 unici și 2.151.149, portalul a avut concurență doar din partea site-urilor de sport.

Site-ul Capital este publicația online a Revistei Capital. Pe 16 octombrie, a fost lansată noua variantă a revistei, în format glossy, de 100 de pagini. Cuprinde povești extrem de interesante din mediul de business, dar și multe informații și recomandări utile din zona Hi-Tech, Travel sau Inovație. Nu lipsește nici categoria  Oskar Capital, unde premiem un om care a schimbat ceva în bine în România, dar și cele mai performante firme din industrie.

Numărul din luna decembrie o are pe copertă pe geniala Simona Halep, care a acceptat provocarea de a răspunde la un test fulger al CAPITAL. Ce a ieșit puteți citi în paginile Revistei Capital, care se găsește deja la toate punctele de difuzare a presei.