De ce sunt importante aceste persoane? Pentru că succesul pe care îl au în mediul online le-a adus milioane de urmăritori, cuvintele pe care le postează pe platformele de socializare au un impact rapid și direct către cititor și fiecare pas pe care îl fac este urmărit cu interes de fani.

Astfel, în „Top 100 femei de succes”, Capital a introdus și categoria influencere, în care puteți regăsi cele mai urmărite și interesante personalități din România. Sunt femei cu opinii puternice care atunci când livrează o idee, rămâne puternic înrădăcinată în mentalul cititorului. Sunt idoli ai noii generații și sunt urmăriți în funcție de preocupările influencerilor – cultură, politică, economie, gastronomie, travel, lifestyle sau carieră. Multe dintre ele sunt personalități consacrate în mass-media românească, despre care se scrie zilnic. O caracteristică esențială este că fiecare pas pe care îl fac este urmărit de mass-media și de fanii lor, cu scopul de a fi cât mai prezente în viața de zi cu zi a oamenilor.

Dacă te interesează această nouă meserie și vrei să te apropii de ea, încerci să devii influencer în online – această categorie este pentru tine. Însă, de menționat, multe dintre ele au cariere de succes, iar „a fi influencer” ca descriere în CV a venit ca un rezultat al publicității pe care și-au creat-o, dar și al carismei cu care au cucerit publicul larg.

Care este secretul unei astfel de cariere? Cum ajungi să fii influencer? Care sunt caracteristicile pe care trebuie să le ai – trebuie să arăți impecabil, să ai un talent anume, să fii entertaining, să promovezi un conținut de calitate? Acestea sunt răspunsuri pe care o să le găsiți în revistă alături de cele mai mari influencere din România, care și-au creat din propria imagine și personalitate un brand prin intermediul căruia colaborează cu cele mai mari companii din țară!

Capital Top 100 femei de succes, disponibil ACUM la punctele de difuzare a presei și online pe https://agoramag.ro/Capital-Top-100-femei-de-succes-2020