Conform lui Mary Follet managementul este „arta de a înfăptui ceva împreună cu alți oameni”. Management este funcția organizațională care asigură desfășurarea eficientă a activităților și care urmărește obținerea nivelului maxim de rezultate prin folosirea optimă a resurselor. Resursele pe care un manager le are, în principal, la dispoziție: timpul, talentul, resursele financiare și resursele umane.

Sunt oamenii care își conduc acum echipele printr-o adevărată furtună economică. Acest an și cei care vor urma sunt perioadele în care se vede cel mai bine talentul, știința și inspirația unui manager de companie. În România avem foarte multe companii care sunt conduse de femei, iar ele sunt bine reprezentate și în ”Top 100 femei de succes” care este deja apărut pe piață.

Aproape 20 de femei manager sunt evidențiate în acest top. Sunt femei care conduc companii din industria farma, industria auto, de retail, alimentară, energetică sau a serviciilor. Ele au fost selectate dintr-o listă de aproape 200 de femei manager din România pe baza performanțelor realizate în actualele funcții, dar luând în considerare evoluția profesională.

Femeile pe care le veți găsi în categoria Management a Topului realizat de redacția Capital sunt personaje care au demonstrat că pot face față cu brio în aerul rarefiat a afacerilor de sute de milioane de euro anual. Veți regăsi în poveștile lor știință, talent, inspirație, dar și un echilibru decizional remarcabil.

Tot din Topul revistei Capital veți afla care este managerul anului în viziunea redacției noastre, dar și care este femeia manager care primește un premiu special pentru activitatea din ultimul an.

Descoperă secretele leadershipului feminin în CAPITAL TOP 100 Femei de Succes, disponibil ACUM la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro