Din 14 septembrie, emisiunea Capital TV, coproducţie Kanal D şi Capital, reintră în grila de toamnă cu un nou format, un număr extins de rubrici şi o grafică competitivă.

„Bună ziua şi bine ai venit la Capital TV! Singura emisiune care te face mai bogat. Emisiunea care investeşte în tine.“ Aşa îşi întåmpină telespectatorii, duminică de duminică, George Dumitrescu, prezentatorul celei mai dinamice emisiuni economice din Romånia. Aflată la al doilea sezon pe Kanal D, Capital TV îşi va reocupa locul bine cunoscut din grila de toamnă a postului Kanal D cu un format nou, mai îndrăzneţ şi mult mai dinamic. Pe långă rubricile deja consacrate – „Culisele economiei“, „Oameni în Top“, „Trenduri“, „Expert Capital“ şi „Fabrica de bani“ – apar încă două. Prima, „Profesii şi profesionişti“, este un documentar biografic. O hartă în care evoluţia personajului, un specialist de renume, este trasată cu mare claritate. O poveste de viaţă în imagini.

Cea de-a doua noutate este o rubrică de interviuri un pic mai nonconformiste. Se fac clasamente, se comentează cu patos şi …se trag concluzii. „Capital TV va fi un show de televiziune, o emisiune în care cifrele şi procentele capătă sens şi pentru nespecialişti“, spune Claudiu Şerban, deputy general manager Ringier Romånia. „Oamenii vor să ştie cum au început unii sau alţii o afacere, cum arată un milionar, cum trăiesc profesioniştii dintr-un anumit domeniu, care chiar fac bani mulţi din meseria lor. De aceea, tonul emisiunii se va duce mai mult spre magazin“, completează Irina Radu, directorul de producţie al Kanal D.

În acelaşi timp, emisiunea va continua să valorifice la maximum expertiza şi profesionalismul redactorilor Capital, atribute care, împreună cu notorietatea şi valoarea brandului, sunt considerate de către Claudiu Şerban atuuri ale emisiunii. Un pachet grafic nou şi o mobilitate sporită vin să completeze nevoile unei producţii de calitate.

Aşteptările sunt pe măsura resurselor de care se bucură Capital TV: „Să atragă mai mult public şi pentru noi, şi pentru cei care cumpără revista Capital. Vom merge şi pe cross de subiecte tratate accesibil la tv şi mai elaborat în Capital. Dacă vreţi un singur cuvånt, eu aştept să fie mult mai prietenos! Ştiu că lumea înghite mult mai uşor o måncare grea, cum e economia, dacă ambalajul e atrăgător, colorat, plăcut“, încheie Irina Radu. Aşadar, nu rataţi, duminică la ora 12:00, la Kanal D, prima emisiune din noul sezon Capital TV!

Subiectele fierbinti ale emisiunii

124-18556-untitled1.jpgCulisele economiei
Preţul barilului de petrol a crescut în nici doi ani de aproape patru ori. Motivat sau nu, e o altă discuţie. Cert este că avem de-a face cu prima verigă a unui lanţ interminabil de scumpiri. Piaţa auto resimte cel mai acut această realitate. Uşor-uşor, maşinile se scumpesc, iar producătorii şi dealerii se pregătesc de o criză fără precedent.

Oameni in Top
Radu Florescu este unul din pionierii industriei publicităţii din Romånia. A trăit şi a învăţat în Statele Unite, unde a şi lucrat pe Wall Street. În 1990, s-a decis să vină în ţară. Bineînţeles, nu regretă nimic. Asta poate şi pentru că acum, la mai bine de 18 ani, Radu Florescu a stråns o avere care îl aduce pe o poziţie de invidiat în topul celor mai bogaţi romåni.

Profesii si profesionisti
Fără îndoială, Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut designer romån. Povestea lui, necenzurată, o aflăm într-un inedit documentar biografic.

Trenduri
Taxiul aerian este la mare căutare în råndul oamenilor cu bani. La o primă privire am putea spune că este un act de snobism. Dar, blocat cu orele în trafic, realizezi că taxiul aerian a devenit chiar o necesitate.

Fabrica de bani
Oferta este mult sub nivelul cererii. Da, există şi domenii în care legile economiei de piaţă chiar pot garanta profitul. Există şi businessuri care, deşi au un caracter sezonier, se dovedesc extrem de profitabile. La „Fabrica de bani“ aflăm de la omul de afaceri Marcel Toader cum putem scoate bani dintr-o… piscină.

Expert Capital
An de an, numărul tranzacţiilor imobiliare a fost în creştere. Iar, direct proporţional, a crescut şi numărul escrocilor imobiliari. Cum vă puteţi feri de ei, aflaţi de la Iulian Bortoş, redactorul-şef al revistei Capital.

Topuri si ponturi
Se zice că durata unei căsnicii este invers proporţională cu durata petrecerii de nuntă. Dacă ar fi adevărat, protagoniştii unor nunţi de basm, în care luxul şi extravaganţa au fost cuvintele de ordine, ar avea un motiv serios de îngrijorare. Bineînţeles, nu avem de unde şti dacă va fi cazul. Dar, dacă vă întrebaţi cum ar arăta un top al celor mai mediatizate nunţi de anul acesta, aflaţi dintr-un reportaj în exclusivitate.