Capital Top 100 Femei de Succes însumeză reușitele celor mai puternice femei din România din zece domenii cheia: afaceri, management, comunicare, societate civilă, politică, justiție, sport și spectacol, medicină, mass media și expate.

Pentru realizarea topului, echipa editorială Capital a analizat poveștile a peste 200 de femei din societatea românească. Procesul a fost cu adevărat unul dificil și asta deoarece fiecare femeie în parte, indiferent de domeniu sau funcție, a reușit, prin acțiunile sale, să contribuie la îmbunătățirea mediului social și economic din România.

Criteriile luate în considerare pentru realizarea Capital Top 100 Femei de Succes au fost: realizările, notorietatea, cariera, impactul și implicarea socială, situația financiară, povestea și influența.

Succesul femeilor din acest top este cu atât mai important cu cât rolul lor este mult mai complex în societate. Pe lângă carieră, ele duc și principala responsabilitate în ceea ce privește detaliile vieții de familie. Astfel, putem spune că femeile sunt simbolul puterii, iubirii, sacrificiului și curajului. Rolul lor în lumea de astăzi s-a schimbat semnificativ și în bine. Femeile au devenit în ultimul secol conștiente de puterea și independența lor.

Descoperiți cine sunt femeile lider ale României în anul 2021 și care sunt secretele lor pentru reușită, în ediția specială a revistei Capital Top 100 Femei de Succes. Revista se găsește începând de astăzi, 24 septembrie, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

În seara de 23 septembrie, revista Capital a organizat și Gala Top 100 Femei de Succes unde au fost desemnate câștigătoarele celor zece categorii. Evenimentul a fost înregistrat și poate fi vizionat pe canalul de Youtube EVZ Capital.

Gala Capital Top 100 Femei de Succes a fost realizată cu sprijinul partenerilor: Catena, Carrefour, Internațional Alexander, Fair Value, Face Convention Center, CONAF.