Criza sanitară generată de virusul COVID 19 a pus presiune pe întreg sistemul sanitar la nivel global. Numeroase domenii au fost obligate să se adapteze contextului actual pentru a putea supraviețui. În ceea ce privește domeniul farmaceutic, se poate spune că acesta a fost unul dintre cele mai solicitante sectoare, după cel medical. De aceea, în cadrul dezbaterii, invitații redacției Capital vor discuta pe larg despre provocările, strategiile și măsurile adoptate de către industia farmaceutică în combaterea COVID 19.

Teme de discuție abordate:

Criza COVID-19 vs. criza de medicamete și echipamente

Efectele pandemiei COVID-19 asupra distribuției farmaceutice si parafarmaceutice

Relația dintre farmacii și CNAS

Măsuri legislative implementate sau în curs de implementare pentru combaterea efectelor COVID-19 asupra industriei

Măsurile luate de farmacii pentru combaterea COVID-19

Cum fac față farmaciile cand stocurile medicamentelor sunt insuficiente

Prognoze, strategii și planuri pentru companiile farmaceutice

Relația farmacie -pacient

Printre invitații moderatorilor Elena Oceanu (realizator DocPlay) și Virgil Munteanu (Director Executiv Editura Evenimentul și Capital) se află: Mihaela Ungureanu – CEO Farmaciile DONA; Anca Crupariu- fost purtător de cuvânt Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România; Marian Pană – Director Comunicare si Imagine  Colegiul Farmaciștilor din România; Cristina Pavel – Vicepreședinte Asociația Farmaciilor Independente Ethica; Radu Gănescu – Președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice.

Urmărește și tu Capital Online Meetings – Industria farmaceutică în contextul crizei sanitare, live pe pagina facebook Capital România și www.capital.ro, marți 15.09.2020, ora 11:00 și află parcursul industriei farmaceutice în contextul actual.

Dezbatere realizată cu sprijinul: Farmaciile DONA