În cadrul publicației veți putea face cunoștință cu apreciați designeri români de modă pentru care prezența la festivalurile internaționale a devenit obișnuință, cu bijuterii la modă, dar și cu cele mai noi și mai interesante ceasuri prezentate de casele din segmentul haute-horlogerie la expozițiile de la Geneva și Basel.

   Un amplu articol despre importanța tradiției în modă, bijuterii, construcții și amenajări interioare vă stă de asemenea la dispoziție în paginile suplimentului LUXURY. Nu am uitat nici de noua „jucărie” a giganților IT, ceasurile inteligente, și nici despre soluția unei probleme tot mai des întâlnită de pasionații de ceasuri: detectarea falsurilor. Și, dacă tot vorbim despre ceasuri, poate vă doriți să aflați care este istoria și, mai ales, valoarea, pieselor care au ajuns, la mâna unor temerari astronauți, în spațiu.

   Tot Capital LUXURY vă oferă detalii despre cele mai căutate mașini premium și de lux pe piețele din România și Europa, dar și despre cele mai mari și mai scumpe iahturi din lume. Am rezervat un capitol aparte și transportului aerian de lux care pare să decoleze din nou.

   Capital, alături de CAESAR, vă oferă prin intermediul suplimentului LUXURY o călătorie interesantă și relevantă în lumea celor pentru care luxul nu este doar o formă de etalare a statutului ci, mai ales, un binemeritat stil de viață.