Trecerea la capitalism a adus deschidere şi perspectivă asupra occidentului, asupra modului de viaţă de acolo, a adus importuri de produse şi totodata, de valori noi. Mai mult, odată cu aderarea la Uniunea Europeană s-au dizolvat adevăratele graniţe, iar oamenii s-au educat şi mai uşor în privinţa călătoriilor.

Pentru noi, personal, a fost poate un risc să pornim pe drumul turismului atât de puţin dezvoltat acum 23 de ani, însă pasiunea, consecvenţa şi faptul că am încercat să ne adaptăm noilor vremuri ne-au adus unde suntem astăzi. Capitalismul a fost o şansă pe care am luat-o şi am fructificat-o. Am încercat să evoluam constant, să înţelegem piaţa şi să creştem odată cu ea.

Ne-am dorit să fim alături de turişti când experimentează pentru prima dată un ultra all inclusive în Turcia sau focul de artificii de Revelion din Madeira, care a intrat în Cartea Recordurilor. Mai mult decât atât, am încercat să insuflăm românilor pasiunea de a călători, care înseamnă nu numai să călătoreşti, ci şi să cunoşti şi să trăieşti.