Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a vorbit despre candidatura la prezidențiale a actualului președinte al Academiei Române, Ioan Aurel Pop.

”Întotdeauna știți că am avut candidat la prezidențiale și de două ori în istoria post-decembristă am avut și președintele țării.

Și-a exprimat intenția de a candida la prezidențiale? Nu am această informație, dar domnul Ioan Aurel Pop este un mare savant, un mare patriot și un bun român.”, a spus Marian Oprișan.

Marian Oprișan are cuvinte frumoase de spus și despre premierul României, Viorica Dăncilă. Președintele PSD Vrancea a spus că doamna Dăncilă este „un lider care are ceva de spus”.

” Ne întâlnim pentru a ne atinge obiectivele față de cetățenii din România. Probabil un președinte va fi ales la sfârșitul lunii iunie. Ca să ne înțelegem, eu vreau să vă rog un lucru: toate aceste lucruri le vom discuta cu colegii în CEx.

Doamna premier prin analizele și prin modul în care s-a comportat în ultima perioadă a demonstrat că e un lider care are ceva de spus”, a declarat Oprișan.