Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a anunțat joi când se vor ține cele două rânduri de alegeri programate să aibă loc anul acesta în România.

El a infirmat încă o dată interesul pentru o eventuală candidatură pentru Primăria Generală a Capitalei.

Nu este interesat de Primăria Capitalei

”Alegerile vor fi în 5 decembrie, alegeri generale, iar alegeri locale, încercăm să organizăm la sfârșit de septembrie început de octombrie”, a spus Rareș Bogdan, la ”Marius Tucă Show”.

”Nu sunt interesat de o carieră în administrație în Primăria Capitalei, nu vreau să candidez. Eu rămân europarlamentar, rămân în zona politic”, a precizat el.

”PNL, după un an fabulos, 2019, după câștigarea alegerilor prezidențiale, a venit perioada guvernării, negociind cu 8 grupuri politice am investit un guvern.

Relansarea economică

Au început primele măsuri guvernamentale, iar la început de martie pandemia COVID-19 a lovit în plin România. Din punct de vedere al crizei medicale, cred că România s-a descurcat mai bine decât se spera”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Despre Klaus Iohannis, Rareș Bogdan spune că ”e cel mai pregătit dintre președinții ultimilor 30 de ani, a gestionat un oral care s-a dezvoltat fantastic, Sibiul, nu va face greșeli, nu va lua decizii pe care să le întoarcă ulterior”.

Fostul om de televiziune este sigur că guvernarea liberală, sub bagheta președintelui Klaus Iohannis, va implementa și măsuri concrete de relansare economică.